Cât costă să cumperi prăjituri de la celebrul tiktoker Emilian Miță. El a inventat cei mai delicioși cozonaci glazurați!

Ultima actualizare:

Emiliam Miță a devenit unul dintre cei mai remarcați cofetari care activează nu doar în bucătărie, ci și pe TikTok. Grație felului diferit de a face adevărată artă din simple prăjituri, tânărul are grijă ca munca să îi fie apreciată la adevărata ei valoare, astfel că prețurile nu sunt deloc mici pentru pofticioșii care vor să își bucure papilele gustative cu cele mai delicioase dulciuri.

Cât costă prăjiturile marca Emilian Miță / foto: Instagram
Cât costă prăjiturile marca Emilian Miță / foto: Instagram

Tânărul cofetar nu onorează doar comenzile pe care le are pentru evenimente, căci vinde și prăjituri la celebrul său gemuleț care se află localizat în Prelungirea Ghencea. Desigur, cum deja știm cât de gustoase sunt preparatele sale, oare câți bani trebuie să scoatem din buzunar? Ei bine, rămâne să descoperiți în cele ce urmează, întrucât însuși Emilian Miță a afișat prețurile, prin intermediul unui clip video postat pe platforma pe care activează de atât de mult timp.

Cât plătești ca să mănânci dulciurile marca Emilian Miță?

Dulciurile pregătite cu devotament și mare grijă de către Emilian Miță, ajutat ulterior de mama lui au devenit preferatele vedetelor. Nume din showbiz-ul intern românesc precum Bassam Dabbas, hairstylist-ul celebrităților, apelează la serviciile oferite de Emilian.

Ultima perioadă a fost una extrem de solicitantă pentru el, grație comenzilor pe care le are de onorat la diverse evenimente, mai ales că abia s-a dat startul sezonului nunților, botezurilor și al altor petreceri . Cofetarul reușește să uimească prin torturile tematice aniversare pe care le pregătește cu mare atenție, lăsând loc și comenzilor pentru candy bar-uri pentru nunți.

@elianmita Sa inceapa confruntarile 😂 #emsweets ♬ original sound - Elian Mita

Totuși, cât costă serviciile oferite de el? Conform informațiilor pe care le-a oferit, pentru 22 de kilograme de prăjituri (450 de bucăți), Emilian Miță percepe un tarif de 4.500 de lei. La nunți, acesta are grijă să pună totul la punct și să-și organizeze chiar el, personal, candy bar-urile. Asigură transportul și chiar montarea pentru serviciile pe care le oferă.

image
image
image
image
image
image
netflix jpg
Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus la un moment dat Mirelei Retegan ideea unui film Zurli
Daniel Pavel a declarat că este pregătit să trăiască toată viața alături de aleasa inimii lui
casa iubirii png
banner love island png
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
image
actualitate.net