Cât te costă consultațiile medicale în diverse țări?! Vedeta Kanal D, Eva Pavel te sfătuiește cum să alegi cea mai bună variantă în caz de nevoie

#Exclusiv Click!

Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier” de la Kanal D, aduce în fața telespectatorilor, sâmbătă de la ora 9.30, medici renumiți, dar și o serie de tratamente inovative, ce pot fi realizate în străinătate și la care românii apelează destul de des în ultima perioadă. Consilierul medical internațional dezvăluie care sunt costurile unor astfel de consultații și tratamente în diverse țări. 

Cât te costă un consult medical în străinătate? Este mai scump decât în România?

Eva Pavel, consilier medical internațional și prezentatoarea emisiunii „Apel la consilier” de la Kanal D, este mereu între două avioane, analizând, testând și evaluând mari centre medicale din întreaga lume, pentru ca acei pacienți care apelează la serviciile ei să beneficieze de cele mai recente tratamente. 

Cunoscutul consilier medical internațional spune că acei care apelează la ea sunt oameni care se documentează atent legat de cele mai recente descoperiri în domeniul medicinei, dar și pacienți care sunt diagnosticați cu afecțiuni rare sau complexe și care caută soluții personalizate pentru afecțiunile lor.

„Consultațiile în Turcia costă cât cele din România din sistemul privat”

„În străinătate medicina se aplică personalizat, iar costurile sunt influențate de diagnosticul fiecărui pacient, de dozele de tratament necesare fiecărui pacient și de protocolul de investigare, care este alcătuit în funcție de starea pacientului. 

Costurile sunt diferite, de la o țară la alta. Consultațiile în Turcia costă cât cele din România din sistemul privat, spre exemplu. Dacă ne îndreptăm către Elveția, costul unei consultații poate ajunge și la suma de 1000 de euro. 

În schimb, consultațiile din Europa pot varia între 450- 600 de euro, în Austria sau Italia, spre exemplu, iar în Grecia o consultație costă aproximativ 150 de euro.

Pacientul care alege să plece într-un spital din străinătate o face din dorința de a accesa cele mai avansate tehnici medicale, pentru a avea acces la tratamente și la o tehnologie de ultimă generație, datorită complexității afecțiunii de care suferă, dar și de așteptările ridicate pe care le are în privința serviciilor medicale", a subliniat Eva Pavel.

Eva Pavel este îngerul păzitor al lui Cătălin Botezatu foto: Click!
Eva Pavel este îngerul păzitor al lui Cătălin Botezatu foto: Click!

Românii cu forme grave de cancer aleg să se trateze în străinătate 

Românii nu mai sunt, de altfel, speriați de costurile serviciilor medicale din străinătate, cu atât mai mult cu cât, în multe centre medicale, acestea sunt la același nivel cu cele din sistemul privat românesc. 

Eva Pavel spune că mulți români își pun speranța în sistemele de sănătate din întreaga lume, în special adulții sau copiii cu forme grave de cancer care au nevoie de terapii de ultimă generație în lupta cu boala cumplită.

„Bolnavii de cancer apelează la tehnologie de tip MR Linac – pentru sesiunile de radioterapie, tratamente personalizate de imunoterapie și chimioterapie, intervenții chirurgicale minim invazive pentru inimă, ortopedie, neurochirurgie, transplant de organe sau tratamentele cu celule stem pentru autism și nu numai. 

Intervențiile chirurgicale cu un grad mare de dificultate sunt printre motivele principale pentru care pacienții români iau în considerare varianta tratamentului în spitalele din străinătate", a adaugat consilierul medical internațional. 

Eva Pavel prezintă emisiunea „Apel la consilier", în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30, la Kanal D. Consilierul medical internațional aduce în fața telespectatorilor medici renumiți și informații privind tratamentele inovative, pentru cei ce nu sunt la curent cu ultimele tendințe în medicina modernă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton foto Instagram png
image
image
image
image
image
image
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
Banner Andreea Esca Chefi
teo trandafir nunta razvan simion colaj instagram jpg
cristi mitrea andreea mantea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net