Eva Pavel, șansă unică pentru pacienții români diagnosticați cu Parkinson sau cu tumori cerebrale. Ce specialist de renume vine la București?

Ultima actualizare:

Eva Pavel, consilier medical internațional și gazda emisiunii „Apel la consilier" (de la Kanal D) îl va aduce, în premieră în România, pe prof. dr. Muhittin Emre, care va oferi informații cruciale pacienților români diagnosticați cu Parkinson sau cu tumori cerebrale, despre metodele de tratament și despre intervențiile chirurgicale pentru Parkinson, folosite în Turcia.

Eva Pavel, consilier medical internațional și gazda emisiunii „Apel la consilier" difuzată la Kanal D, este recunoscută pentru eforturile sale de a facilita accesul pacienților la tratamente medicale inovative și pentru sprijinul continuu acordat în ultimii 15 ani comunității medicale.

Eva Pavel îl va aduce, în premieră în România, pe profesor doctor Muhittin Emre, pentru a oferi informații cruciale pacienților români diagnosticați cu Parkinson sau cu tumori cerebrale, despre metodele de tratament și despre intervențiile chirurgicale pentru Parkinson, folosite în Turcia.

Evenimentul va oferi pacienților posibilitatea de a afla informații de la un expert, cu experiență în domeniu.

 Pacienții doritori sunt așteptați să vină la această întâlnire cu dosarul medical, pentru a primi răspunsuri la nelămuririle lor, indiferent dacă acestea se referă  la proceduri medicale, tratamente sau intervenții chirurgicale pentru Parkinson.

Acest eveniment furnizează pacienților români informații actualizate și credibile despre opțiunile de tratament, într-o afecțiune atât de complexă precum Parkinson sau tumorile cerebrale. 

Prof. dr. Muhittin Emre oferă pacienților români o perspectivă nouă despre tratamentul pentru Parkinson

De multe ori, pacienții și familiile lor se confruntă cu alegeri dificile în ceea ce privește tratamentul și îngrijirea medicală adecvată. 

Prin intermediul acestui eveniment, Eva Pavel și Prof. Dr. Muhittin Emre doresc să ofere pacienților o perspectivă nouă în ceea ce privește tratamentele disponibile, pentru ca pacienții români să ia decizii informate și să beneficieze de cele mai bune opțiuni de tratament disponibile.

 Sesiunea de evaluare gratuită a dosarelor medicale, organizată de Eva Pavel, va permite participanților să beneficieze de sfaturi de la un specialist de renume în domeniu, iar această inițiativă reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii stării lor de sănătate.

Întâlnirea cu prof. dr. Muhittin Emre se face doar în baza unei programări. Fiecare pacient va avea alocate 30 de minute de discuție cu medicul, facilitată de un translator, iar sesiunea de evaluare medicală a dosarului va fi gratuită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net