Ce poți mânca la studiourile Buftea, dacă mergi să vizitezi locurile în care s-a filmat „Wednesday”. Merită sau nu?

Ultima actualizare:

Wednesday” a devenit unul dintre cele mai apreciate și iubite seriale din întreaga lume. Norocul nostru, al românilor, că s-a filmat în numeroase locuri din România, iar în Buftea au fost organizate studiouri colosale tocmai pentru producția lui Tim Burton. 

Studiourile din Buftea aranjate special pentru serialul „Wednesday” au devenit puncte de atracție pentru turiștii din întreaga Românie, dar și din străinătate. 

Ce poți mânca în cadrul turului din Buftea

În Buftea, o ieșire costă 200 de lei de persoană și turul durează aproximativ 2 ore. Poți vizita Pilgrims World, casa șerifului din „Wednesday” centrul orașului Jericho, în cadrul căruia regăsim biserica albă, dar și cadrele în care elevii de la Nevermore au așteptat dezvăluirea statuii lui Crackstone, cafeneaua Girueta, cea în care Wednesday Addams l-a întâlnit pe Tyler și unde au avut loc și revoltele dintre elevi. 

În cadrul turului de 2 ore, cei care vizitează Buftea beneficiază și de o masă la restaurantul local unde se pot servi burgeri de tot felul, produse din pui, cum ar fi pui crispy, chicken fingers, cartofi prăjiți și chiar supe și ciorbe, totul la alegere. 

Tururile din Buftea se organizează numai în grupuri de câte 30 de persoane și sunt disponibile numai sâmbăta și duminica, de 3 ori pe zi. 

Când apare sezonul 2 din „Wednesday”

Deși toată lumea se aștepta ca sezonul 2 al serialului „Wednesday” să apară anul acesta, în 2023, se pare că lucrurile nu stau tocmai roz. Pentru filmări este nevoie de mult timp, așa că, potrivit anunțurilor neoficiale postate pe toate grupurile fanilor serialului, sezonul 2 ar urma să apară de-abia în anul 2024. 

Tot din anunțurile neoficiale reiese faptul că Tim Burton ar fi fost dezamăgit de faptul că în România i s-au taxat toate lucrurile mult mai mult decât trebuia, motiv pentru care ar fi ales să mute filmările în altă țară, Bulgaria sau Ungaria. 

Citește și - Adevăratul motiv pentru care Jenna Ortega a ales să joace în Wednesday: „Acesta este un lucru cu adevărat important”

Cu toate acestea, niciun oficial nu a făcut vreo declarație în acest sens. 

Tot pe TikTok au apărut și anumite informații legate de producția „Wednesday”. O tiktokeriță pe nume Florentina Delea a postat un clip video în care a vorbit despre dezamăgirea lui Tim Burton vizavi de România. 

„Datorită faptului că acest serial a fost filmat în România, țara noastră a primit de 1.000 de ori mai multă expunere decât a primit vreodată ministerul turismului, până acum. Din păcate pentru noi, românii care au lucrat la acest studio au ales să-l țepuiască pe cel care a fondat filmul.

O cameră care costa, în mod normal, 300 de euro, a fost închiriată cu mii de euro, iar facturile au fost de zeci de mii de ori mai scumpe. În condițiile acestea, Tim Burton a decis să mute sezonul 2 într-o altă țară. Potrivit zvonurilor, în Bulgaria sau Ungaria”, a spus tiktokerița, pe rețeaua de socializare.

„Totuși, sunt doar niște zvonuri…Până nu anunță el, haideți să nu mai credem tot ce se zvonește / Am avut și noi o șansă dintr-un milion să audă atât de multă lume de România! Mai ceva ca la lotto! Și noi ce am făcut? Tipic…🤦‍♀️ / Să zică mersi că nu le furăm combustibilul din rezervoare sau recuzita de la filmări! 😅”, au fost câteva dintre comentariile internauților. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net