Gata, s-a aflat! Când se difuzează sezonul 2 „Wednesday” - Chiar unul dintre actorii importanți a dezvăluit!

Ultima actualizare:

Fanii serialului „Wednesday” de pe Netflix de-abia așteaptă începerea sezonului 2! Au apărut deja numeroase informații în spațiul public cu privire la acest aspect, dar actorul Antonio a deslușit misterul.

Toată lumea s-a întrebat când anume urmează să apară sezonul 2 al serialului „Wednesday” de pe Netflix. Antonio, cel care a și participat la filmările sezonului 1 și care a început să povestească pe TikTok tot felul de lucruri inedite despre serialul „dirijat” de Tim Burton, a prezentat și câteva imagini de la filmările sezonului 1, pe care fanii nu le-au văzut până acum.

Ce a spus Antonio despre apariția sezonului 2 „Wednesday”

Pe TikTok-ul său, Antonio a prezentat câteva imagini de la filmările sezonului 1 ale serialului „Wednesday” de pe Netflix și a oferit și detalii despre data la care ar putea fi lansat sezonul 2 al producției. 

„Hei, guys, ce faceți? Ia uitați cum arată filmările pentru serialul Wednesday. Bine, acum e totul cam distrus pentru că a trecut pe aici Crackstone și a distrus totul în jurul lui. Noi totuși o să dăm drumul să filmăm o scenă. Ne vedem data viitoare”, a spus Antonio, pe contul său de TikTok. De asemenea, în descrierea videoclipului postat, acesta a mărturisit că sezonul 2 va apărea peste cel puțin 1 an de așteptare. 

Studiourile din Buftea, luate cu asalt de fanii serialului „Wednesday”

Filmat în România, serialul „Wednesday” a avut un real succes pe platforma Netflix, iar locurile în care s-au tras cadrele au devenit mult mai vizitate atât de turiștii români, cât și de turiștii din întreaga lume. 

Cele mai vizitate dintre acestea au fost, desigur, Castelul Cantacuzino din Bușteni și studiourile din Buftea, acolo unde s-a amenajat, special pentru serial, orașul Jericko. 

Imediat după difuzarea serialului „Wednesday”, pe Netflix, în Buftea au început să se organizeze excursii la platourile de filmare. O astfel de vizită costă 200 de lei de persoană, iar în preț este inclusă și o masă. 

În Buftea, atracțiile principale sunt, desigur, statuia lui Joseph Crackstone și cafeneaua Girueta, cea în care Wednesday Addams l-a întâlnit pe Tyler. 

Citește și - Poftiți în lumea lui Wednesday. Click! a vizitat platourile de filmare ale celebrului serial

La Buftea au mers și reporterii Click!, pentru a aflat cum arată, în realitate, locurile în care s-a filmat serialul „Wednesday”.

Faţă de cum erau înainte de pandemie, studiourile Buftea au acum o nouă înfăţişare, în mare parte datorită pregătirilor realizate acolo pentru filmările serialului „Wednesday”. Recent, şi-au deschis porţile pentru oricine îşi doreşte să calce pe urmele personajelor interpretate de Jenna Ortega – care este chiar protagonista Wednesday Addams –, Victor Dorobanţu şi George Burcea.

Dacă vreţi să faceţi şi dumneavoastră această vizită, puteţi cumpăra un bilet ce costă 200 de lei şi, pe lângă vizita ghidată include şi posibilitatea de a lua masa în restaurantul din serial, unde te poţi întâlni atât cu cei din producţie, cât şi cu actori. Un tur durează două ore şi este plin de surprize.

După ce am intrat în studiourile Buftea, am trecut pe lângă fosta centrală, unde s-au filmat şi alte seriale îndrăgite de telespectatori, „Cu un pas înainte” şi „Pariu cu viaţa”. Acolo se filmează acum emisiunea „Mireasa”. Am trecut apoi pe lângă mai multe studiouri, iar primul popas a fost la „Academia Nevermore”, sau mai bine zis curtea academiei, construită pe locul fostei Străzi Franceze, unul dintre cele mai cunoscute locuri din Studiourile Buftea, unde s-a filmat, printre altele, şi telenovela „Aniela”. Cei din zonă ne-au povestit că decorurile de la „Aniela” s-au stricat după o furtună şi nu au fost refăcute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net