Ce s-a ales de Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, în anul 2019. Din ce își câștigă acum existența

Cu 4 ani în urmă, Ana Maria Pantaze a fost marea câștigătoare și cea care a pus mâna pe marele premiu de la „Românii au talent”. Din păcate, viața nu i s-a schimbat prea mult și nu a reușit să-și facă un nume în industria muzicală românească după câștigarea trofeului emisiunii de talent de la Pro TV, în 2019. Ce s-a ales de croitoreasa Ana Maria Pantaze?

Ce s-a ales de Ana Maria Pantaze, care a câștigat „Românii au talent” în 2019 / Foto: Arhiva Click!
Ce s-a ales de Ana Maria Pantaze, care a câștigat „Românii au talent” în 2019 / Foto: Arhiva Click!

Ana Maria Pantaze a reușit să cucerească juriul și publicul show-ului „Românii au Talent” cu vocea sa și a fost marea câștigătoare a emisiunii de talent în anul 2019. Croitoreasă de meserie, ea a plecat acasă cu 120.000 de euro, însă, pe lângă faptul că și-a dorit o carieră în industria muzicală, perioada pandemiei avea să o lase fără loc de muncă, dar, și fără niciun ban din cei 120.000 de euro câștigați.

Din ce își câștigă acum existența 

Așadar, ce a făcut cu suma câștigată? Ana Maria, deși a fost tentată să cheltuie banii pe vacanțe ori mofturi, și-a cumpărat un apartament, a făcut o piesă muzicală, iar banii rămași i-a folosit strict pentru necesități. Chiar dacă probabil foarte multă lume se aștepta ca femeia să apară în peisajul muzical românesc, lucrurile au stat complet altfel. În urmă cu doi ani, a lansat o piesă pe YouTube, care însă nu a fost apreciată de public. Melodia „Visuri la cornete” abia a adunat 1.300 de like-uri și 59.000 de vizionări, astfel că visul de a deveni cântăreață nu s-a îndeplinit.

Și în ciuda faptului că videoclipurile de la emisiune au milioane de vizualizări, se pare că lumea a uitat-o pe croitoreasa care i-a impresionat în urmă cu 4 an. În prezent, Ana Maria Pantaze cântă la evenimente, fiind sursa din care își câștigă acum existența. Înainte de asta, ea cânta la o terasă, dar a fost închisă în perioada pandemiei:

„După concurs am cântat pe o terasă de două ori pe săptămână, dar pandemia a închis-o și a trebuit să stau acasă”, declara Ana Maria Pantaze, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net