O mai ții minte pe Mihaela de la „Românii au talent”, femeia care a cântat „Ham un băiețel”? Iată cum arată în 2023

Ultima actualizare:

O mai ții minte pe Mihaela de la „Românii au talent”, femeia care a cântat „Ham un băiețel”? Iată cum arată în 2023! Caravana în căutare de noi talente a pornit deja în drumul lung prin țară pentru a aduna o mulțime de noi speranțe care au șanse să se lupte pentru marele premiu. Totuși, unii dintre foștii concurenți nu au cuvinte de laudă față de emisiune.

Mihaela a stârnit hohote de râs la Românii au talent
Mihaela a stârnit hohote de râs la Românii au talent

O mai ții minte pe Mihaela Badiu?

Mihaela Badiu, concurenta care a încercat să cânte în show-ul de talente melodia „Am un băiețel”, ce-i aparține Nicoletei Guță, numai că a ieșit... „Ham un băiețel”, a fost surprinsă recent în trafic! Un creator de conținut a recunoscut-o și a oprit-o pentru a-i cere să cânte piesa care a făcut-o celebră! Femeia pare neschimbată, iar pasiunea pentru muzică persistă, căci Mihaela a oferit un adevărat show în mijlocul străzii! Totuși, deși au trecut mai bine de 10 ani de la debutul ei pe scena Pro TV, se pare că Mihaela nu e prea schimbată. 

Scandal la „Românii au talent”

Iată că sezonul cu numărul 14 al show-ului de talente, este în plină pregătire. Totuși, unii dintre foștii concurenți le recomandă oamenilor dornici să participe, să rămână acasă și să nu se obosească, căci selecția nu este una corectă, după cum afirmă aceștia. Un fost concurent care a participat în 2018 la concurs a declarat în mediul online că s-a simțit neîndreptățit. Acesta ar fi trecut mai departe cu 4 de „DA”, ba chiar ar fi ajuns și în semifinale însă cu doar două săptămâni înainte de semifinale acesta a fost anunțat că nu va mai participa.

„În anul 2018 am fost participant la Românii au Talent. M-am dus acolo, mi-am făcut treaba foarte bine, am reprezentat toată diaspora, am luat patru de DA, am mers mai departe. Înainte cu o lună de semifinală, m-au sunat cei de la Românii au Talent și mi-au spus să le trimit trei piese, au ales ulterior una dintre cele trei piese. M-au felicitat, mi-au spus că sunt semifinalist.

Înainte cu două săptămâni de semifinală, m-a sunat o tipă de la Pro TV și mi-a spus că producătorii au decis ca eu să nu mai fac parte din semifinala Românii au Talent. Asta după ce, înainte, îmi spuseseră că sunt semifinalist. Nu vă mai duceți fraților la niciun show de televiziune pentru că sunt numai făcături și e foarte multă nerușinare și disprețuire din partea lor”, a spus fostul concurent Românii au Talent, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net