Îți mai amintești de Adrian Țuțu, primul câștigător de la „Românii au talent”? Ce s-a ales de el, la 12 ani distanță de la terminarea show-ului

Vă mai amintiți de Adrian Țuțu, câștigătorul primei ediții din „Românii au Talent”? Au trecut deja 12 ani de când tânărul a cucerit marea finală de la show-ul de la PRO TV, iar de atunci, viața a rămas una cu suișuri și coborâșuri pentru artist. Cu toate acestea, Adrian Țuțu a crezut întotdeauna în visul său, iar perseverența sa a fost, într-un final, răsplătită.

Adrian Țuțu a câștigat prima ediție din „Românii au Talent” / foto: Facebook
Adrian Țuțu a câștigat prima ediție din „Românii au Talent” / foto: Facebook

Este, fără doar și poate, unul dintre cele mai iubite show-uri din țara noastră. Milioane de români au stat cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, de-a lungul anilor, pentru a afla cineva va lua marele premiu. Însă, după atât de mulți ani, memoriile mai încep să se șteargă, iar poate că mulți români nu mai știu cine a câștigat într-un anume an. De exemplu, vă mai amintiți de Adrian Țuțu, câștigătorul primei ediții din „Românii au Talent”? Au trecut deja 12 ani de când tânărul a cucerit marea finală de la show-ul de la PRO TV, iar de atunci, viața a rămas una cu suișuri și coborâșuri pentru artist.

După ce a plătit taxele necesare, Adrian Țuțu a rămas în mână cu 100.800 de euro din marele premiu, iar tânărul, la acea vreme având doar 18 ani, a investit toată suma în cariera sa. El a depus un mare efort pentru ca videoclipurile și piesele sale să fie la un standard ridicat, însă, din păcate, soarta nu a fost de partea lui, iar muzica sa nu a reușit să se impună în topuri.

Ce face acum Adrian Țuțu

În cele din urmă, după o perioadă petrecută la București, el s-a întors în Focșani, fără nimic din banii câștigați la „Românii au Talent”. Însă, cu mult efort și perseverență, în cele din urmă Adrian Țuțu s-a întors la București, unde și-a văzut visul împlinit!

Acum, primul câștigător de la „Românii au Talent” a reușit să își deschidă propriul studio! Cântărețul are acum „Mycrewmusic”, unde este producător pentru mai mulți artiști din lumea muzicală. Mai mult decât atât, el are și un studio foto-video pentru marketing online.

Iar eforturile sale nu se rezumă doar la muzică! Tânărul artist mai are și o firmă de personalizare și design interior, unde se mai ocupă și de tricouri, căni, tablouri, sau cărți de vizită personalizate.

Se pare că, în cele din urmă, experiența de la „Românii au Talent” a fost una pozitivă pentru câștigătorul primei ei ediții, iar acum, el duce o viață fericită în domeniul ales.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net