Răzvan Popescu a ajuns la greutatea mult visată: „Lăsați slăbitul ăsta să meargă de la sine, să mă bucur și eu de el!”

#Exclusiv Click!

Face sport din plăcere, mănâncă sănătos, și a reușit ca într-un an de zile de la operația de micșorare a stomacului să se redescopere și să ajungă la kilogramele pe care și le-a dorit. Răzvan Popescu de la Radio ZU are acum în jur de 74 de kilograme, greutatea la care spera să ajungă atunci când s-a operat.

Când a intrat în sala de operație, în vara anului trecut, Popescu de la radio cântărea 125 de kilograme. Acum, parcă este cu totul alt om, și-a schimbat toată garderoba, arată și se simte bine, are alt tonus și nu mai obosește când face sport! L-am întâlnit sâmbătă trecută, la Forza ZU, de la Brașov și ne-a povestit cât de bine se simte acum în pielea lui.

„Kilogramele în plus te transformă”

Azi la Forza ZU e o zi de colecție, e ca la serbare! Răzvan Popescu are voie câte cafeluțe îi permite fizicul lui total schimbat!”, ne-a mărturisit el, tare încântat.

Mă bucură foarte tare când lumea vine și îmi face complimentul că am slăbit, pentru că am luptat de-a lungul anilor cu kilogramele și asta mi-am dorit, să slăbesc! Mă mai îngrășam, mai slăbeam și tot așa. A fost o decizie radicală cu operația și unii au zis că nu e bine să o iau…

Mă obosește, dar nu într-o măsură foarte mare, atunci când oamenii îmi spun că am slăbit prea mult. Lăsați slăbitul ăsta să meargă de la sine și să mă  bucur și eu de el. Înainte că de ce m-am îngrășat, acum că de ce am slăbit. Oamenii niciodată nu sunt mulțumiți! Acum am 73 sau 74 de kilograme, cam așa!”, ne-a mărturisit, pentru Click!, Răzvan Popescu.

„Oamenii care au problemele cu kilogramele știu că acestea, mult prea multe în plus, aduc probleme de sănătate. Ai tensiune, poți să faci un diabet, poți să faci lucruri care la un moment dat  încep să îți afecteze viața și să îți schimbe stilul de viață, să iei medicamente cu pumnul și așa mai departe, și ăsta a fost motivul pentru care în proporție de 60% mi-am dorit să reglez problema asta cu kilogramele.

Estetic vorbind, kilogramele în plus te transformă. De multe ori, oamenii cu trăsături frumoase, nu e cazul meu,  își ascund trăsăturile frumoase în spatele kilogramelor în plus. Fără nicio doză de ipocrizie, mai important e cum e omul pe interior, cum e el ca suflet, și mai puțin important felul în care arată, dar dacă te simți bine în pielea ta, parcă altfel ieși în lume și pe stradă. Iar în ceea ce privește mâncarea, cantitatea face diferența…”, ne-a mai povestit Răzvan Popescu, extrem de încântat de „noua” lui viață și de energia frumoasă pe care o are acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net