Ce s-a ales de Sandip Brahamin, indianul simpatic de la Românii au talent. I s-a schimbat viața total după experiența de la Pro TV

Îți mai amintești de Sandip Brahamin, indianul care a câștigat premiul de originalitate în finala „Românii au talent” 2023? A plecat învingător de pe platoul Pro TV, cu suma de 10.000 de euro în conturi. Click! vă pune la curent cu viața lui și vă prezintă ultimele noutăți cu care acesta se mândrește. 

Sandip Brahamin, câștigătorul premiului de originalitate „Românii au talent” / foto: Pro TV
Sandip Brahamin, câștigătorul premiului de originalitate „Românii au talent” / foto: Pro TV

A venit pe meleaguri românești special pentru a-și demonstra abilitățile în arta dansului. În vârstă de doar 22 de ani, Sandip este un bărbat echilibrat și cu picioarele pe Pământ, știind foarte clar care-i sunt țelurile în viață. 

Sandip Brahamin face furori în India 

Participarea în cadrul reality-show-ului de la Pro TV nu i-a adus nimic altceva în afară de succes și celebritate nu doar în rândul românilor, ci și în rândul conaționalilor săi. 

Sandip se bucură de sute de mii de urmăritori pe Instagram, pe care îi ține la curent cu fiecare noutate din viața sa. Recent, tot mai multe clipuri video cu el în India, în timp ce dansează în locuri publice au fost postate pe Instagram, ceea ce lasă de înțeles că acum s-ar putea afla în țara natală. 

Sandip Brahamin: „Simt iubirea celor din România”

Declara tânărul dansator, acum ceva timp. Sandip a mărturisit că își dorește să obțină titulatura de cel mai bun dansator din lume și își dă toată silința pentru a-și vedea visul îndeplinit. 

Viața i s-a schimbat complet în urma participării la „Românii au talent”, și a ajuns la concluzia că își dorește să rămână definitiv în țara noastră. A fost primit atât de bine de către români, simțindu-se „unul de-al lor”. 

„Numai eu știu cât de mult am muncit pentru asta. Să fiu cel mai bun dansator din lume. Nu m-am așteptat ca poporul român să mă iubească așa mult. Simt iubirea celor din România. Simt că sunt ca fiul lor.

Mă opresc pe stradă, mă salută, mă felicită și fac poze cu mine. Am fost la gară să cumpăr câte ceva și oamenii mi-au zis: Bravo, Sandip. Simt că sunt faimos în România. În seara aceasta, voi dansa pentru oamenii din România, pentru a le da iubirea înapoi. Chiar simt că sunt român. După finală, vreau să fiu dansator în România, vreau să-mi schimb viața”, a declarat Sandip Brahamin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net