Sandip Brahamin, decizie radicală după participarea la „Românii au talent”. De ce nu se mai întoarce în India

Ultima actualizare:

Sandip Brahamin a câștigat premiul de originalitate în finala „Românii au talent” 2023. Tânărul a primit 10.000 de euro. Este vorba despre indianul de 22 de ani care le-a cucerit inimile telespectatorilor prin dans. Venit în România strict pentru emisiune, acesta declară că nu vrea să mai părăsească țara, pentru că vrea să își clădească aici o carieră de succes. 

Sandip Brahamin vrea să își clădească un viitor în România Foto: protv
Sandip Brahamin vrea să își clădească un viitor în România Foto: protv

Cine e Sandip Brahamin

Sandip Brahamin, câștigătorul premiului de originalitate de la „Românii au talent 2023”, sezonul 13, are 22 de ani și vine din India. Concurentul a venit din țara lui natală, în România, ca să le arate tuturor cât de bine se pricepe la dans. 

Încă de la preselecțiile „Românii au Talent”, sezonul 13, a impresionat cu talentul lui la dans. „Mă numesc Sandip Brahamin, am 22 de ani, am minimum 42 de kilograme și vin din Darjeeling, India. Eu dansez online și în viața reală dau lecții de dans copiilor”, a spus el la preselecțiile emisiunii de la Pro TV.

Sandip Brahamin: ,,Dansez pe stradă, dansez pentru tot"

,,Dansez pe stradă, dansez peste tot, la centre comerciale, oriunde. Mama mea a vrut să fie dansatoare, dar tatăl ei nu i-a dat voie. Mama e casnică, tata lucrează în industria ceaiului.

Visul meu e să dansez în filme și să devin faimos, să duc o viață bună”, a povestit concurentul în preselecțiile de la Românii au Talent, sezonul 13.

Indianul nu vrea să părăsească România 

„Numai eu știu cât de mult am muncit pentru asta. Să fiu cel mai bun dansator din lume. Nu m-am așteptat ca poporul român să mă iubească așa mult. Simt iubirea celor din România. Simt că sunt ca fiul lor.

Mă opresc pe stradă, mă salută, mă felicită și fac poze cu mine. Am fost la gară să cumpăr câte ceva și oamenii mi-au zis: Bravo, Sandip. Simt că sunt faimos în România. În seara aceasta, voi dansa pentru oamenii din România, pentru a le da iubirea înapoi. Chiar simt că sunt român. După finală, vreau să fiu dansator în România, vreau să-mi schimb viața”, a declarat Sandip Brahamin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net