Sandip Brahamin trăia, în India, într-o sărăcie greu de descris! Participarea la Românii au talent i-a schimbat viața

Ultima actualizare:

Cine este Sandip Brahamin, marele câștigător al premiului pentru originalitate de la ,,Românii au talent”, sezonul 13? Ei bine, dansatorul din India (22 de ani) care i-a cucerit pe jurați cu mișcările sale în materie de dans are o poveste de dans care merită citită.

sandip brahamin png

Sandip Brahamin s-a numărat printre cei 11 concurenți care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, de la Pro TV. Deși nu a plecat acasă cu el, marele câștigător fiind  Rareș Priscariu, a câștigat suma de 10.000 de euro, după ce i-a fost înmânat premiul pentru originalitate, în aplauzele publicului.

Povestea lui Sandip Brahamin, dansatorul care a făcut senzație pe scena ,,Românii au talent”

Concurentul de la ,,Românii au talent” provine din India. La 22 de ani cântărește cel puțin 42 de kilograme. Finalistul concursului de talente a mărturisit că nu are studii în dans. În schimb, îl idolatrizează pe regretatul Michael Jackson, iar specialitatea lui este ,,popping”. Mama sa este de profesie dansatoare, iar pasiunea pentru această artă și-a descoperit-o cu ajutorul unor bătrâni din satul lui, care l-au pus să danseze, în copilărie. 

„Mă numesc Sandip Brahamin, am 22 de ani, am minim 42 de kilograme și vin din Darjeeling, India. Eu dansez online și în viața reală dau lecții de dans copiilor. Cred că dansul îl am în sânge. De fapt, nu știu de ce dansez, îmi spui să dansez și dansez. E de ajuns să pui muzică.

Dansez pe stradă, dansez peste tot, la centre comerciale, oriunde. Mama mea a vrut să fie dansatoare, dar tatăl ei nu i-a dat voie. Mama e casnică, tata lucrează în industria ceaiului. Visul meu e să dansez în filme și să devin faimos, să duc o viață bună.”, a povestit Sandip Brahamin, la Pro TV.

Dragoș Bucur, impresionat de atitudinea autodidactă a lui concurentului Sandip Brahamin

Juratul ,,Românii au talent” a rămas profund impresionat de ambiția de care a dat dovadă Sandip Brahamin. Dragoș Bucur a mărturisit că a vizitat locul de unde provine tânărul dansator, iar condițiile drastice de trai nu permit oricui să își depășească nivelul și limitele.

„Sandip trăiește într-un loc pe care eu l-am vizitat. Nu vă închipuiți cum e acolo, oamenii trăiesc în niște cutii de tablă înconjurați de gunoaie și n-au nimic. Și iese unul ca el, un autodidact, un om care nu are cum să strălucească, cel puțin teoretic conform condițiilor de acolo, el nu are cum să strălucească. Se urcă pe scenă și ne rupe.

Ne ridică în picioare pe toți, nu vorbesc doar de noi patru, ci și de oamenii de la tehnic, de operatori, de sunetiști, de toți oamenii din sală. Toată lumea era în picioare! Toată lumea s-a îndrăgostit de omul ăsta de Sandip!”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net