Tot ce nu s-a știut despre Andi Moisescu. Ce face juratul de la Românii au talent, de la numai 17 ani: „Visam să...”

#Exclusiv Click!

Vara asta nu a ratat aproape niciun festival de muzică și a fost mereu cu zâmbetul pe buze și asta pentru că îi place ce face, mai ales că aduce bucurie în sufletul oamenilor atunci când pune muzică bună.

Andi Moisescu (50 de ani) are acasă doi băieți adolescenți, pe Luca și David, de respectiv 15 și 17 ani, de care este foarte mândru și de care încă se mai bucură din plin în vacanțe, pentru că se întâmplă încă să mai plece împreună. La lansarea grilei de toamnă de la ProTV, Andi Moisescu a avut răgaz să ne povestească puțin de unde are pasiunea pentru muzică, cu ce noutăți vine la ProTV și dacă are sau nu restricții alimentare din partea soției sale, Olivia Steer (47 de ani).

Pasiunea pentru muzică o are de la 17 ani

Cum a fost vara asta pentru tine? Cum e să mixezi cu Andreea Esca? Faceți echipă bună!

Vara asta nu ne-am intersectat, am împărtășit o scenă dar  a fost un alt DJ, între noi, dar noi facem echipă bună mereu, eu cu Andreea Esca.

De unde ai pasiunea asta pentru DJ-ală?

Pasiunea de DJ o am de mic, de pe vremea când ascultam radio Europa Liberă, când visam să cânt și eu muzică, am ajuns destul de repede, la 17 ani în 1990, să pun muzică la radio și în discotecă și le-am combinat până să intru în televiziune, în 1997.

Copiii tăi sunt pasionați și ei de muzică electronică.

Copiii în general sunt pasionați de muzică, nu știu copii care nu ar fi, ei sunt pasionați de hip hop, cel mic știe tot repertoriul de la Paraziții, dar când zic mic exagerez pentru că ei deja au 15 și 17 ani. Acum că au crescut nu trebuie să-i mai duc eu în parc, dar la copii așa e. Copii mici, griji mici, copii mari, griji mari.

Ce preocupări au ei pe partea de muzică? Când stați împreună ce vă place să faceți cel mai mult?

În principiu împreună vorbim când ne mai întâlnim, că odată cu vacanța ei au avut alt fus orar al lor propriu, se culcau târziu și se trezeau târziu. Vacanțele încă le facem împreună, m-am bucurat că am avut șansa să fac vacanța cu ei.

Ce mai pregătești la PRO TV?

Fiind în registrul clasic, sunt în aceleași forme de mulți ani, Apropo TV care împlinește al 19-lea sezon, deci a trecut de majorat, și abia aștept să înceapă preselecția la „Românii au Talent”, pentru că este surprinzător și fermecător .

Ce restricții alimentare ai de la soție?

Niciuna! Niciunul dintre noi nu avem restricții, cu excepția ei care urmează o anumită cale în care crede, care aduce rezultate, dar nu e pentru noi, mai ales că suntem băieți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net