Ce șanse are „cârcotașul” Mihai Găinușă la premiul de 30.000 de euro de la Asia Express. Bebelușa Oana Ioniță dezvăluie avantajul pe care îl are nașul ei: „Poate aduna voturi cu ironia și cu umorul lui!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Găinușă este susținut, la greu, din fața televizorului, de fina lui, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, unde ani la rând au fost colegi. Oana Ioniță ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre punctele forte ale celebrului ei naș de cununie, la „Asia Express”. Iată ce șanse are Mihai Găinușă, la marele trofeu, dar și la premiul de 30.000 de euro, pus în joc.

Mihai Găinușă se descurcă onorabil la probe. Își ajută și colega de echipă, la greu

Printre concurenții înscriși la „Asia Express” 2024 se numără și Mihai Găinușă, devenit celebru cu emisiunea-pamflet „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV. După cum au decurs lucrurile, până în prezent, Mihai Găinușă pare să se descurce onorabil la probele fizice, veriga slabă fiind, de fapt, colega lui de echipă, Oana Paraschiv. Recent, aceasta chiar a fost la un pas de leșin, din cauza fobiei de lift:

„Blank, nu mai vedeam nimic! Am urcat scările, am reușit, ne-am descălțat la templu și bombă: lift. „Nu pot, nu pot! După ce că nu am aer…Nu pot!. De obicei așa mi se întâmplă, mă ia teama, mă iau toate alea, mă ia cu leșin. Simțeam că nu pot să respir”.

Mihai Găinușă îi cunoaște însă de mult timp această teamă teribilă, așa că nu s-a pierdut cu firea și a știut cum să gestioneze situația, trecând cu brio și peste proba care le-a cam dat bătăi de cap. 

Marea grijă a lui Mihai Găinușă, la „Asia Express”

Mihai Găinușă nu s-a temut, nicidecum, înainte de a pleca la drum, în marea aventura „Asia Express”, nici de meniul sărăcăcios, nici că trebuie să facă autostopul, între localități. A recunoscut că marea lui grijă este, de fapt, găsirea unui adăpost, a unui loc unde să doarmă pe timp de noapte:

„A început lucrul de care mă temeam cel mai mult, și anume goana după cazare, pentru că, pe primul loc în topul fricilor mele, înainte de plecarea în Asia Express, am pus găsirea cazării”, a menționat Mihai Găinușă, în primele zile de filmare.

Ce spune Oana Ioniță despre șansele lui Mihai Găinușă la „Asia Express”?

Oana Ioniță este, de departe, marea susținătoare a lui Mihai Găinușă, care îi este și naș de cununie. Celebra dansatoare ne-a dezvăluit punctele forte ale fostului „cârcotaș”, care, cu siguranță, îl vor ajuta să cucerească publicul și, implicit, să adune voturi importante.

„Nu știu câte șanse are Mihai Găinușă să intre în finală, la probele fizice, dar are mari șanse să ajungă la sufletul tuturor românilor, să fie pe placul tuturor. Îl văd crescând ca imagine, la acest concurs.

Poate aduna însă voturi cu ironia și cu umorul lui, acestea sunt punctele lui forte, care îl pot ajuta să și câștige concursul sau măcar să ajungă în finală. N-ai cum să nu-l îndrăgești, este natural. Îți vine să zâmbești numai când îl vezi!”, susține Oana Ioniță, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, exclusiv pentru Click!

Cu ce se ocupă Oana Ioniță după ce a plecat de la „Cronica Cârcotașilor”?

Oana Ioniță ne-a mai dezvăluit și cu ce se ocupă, pe plan profesional, după ce a renunțat la colaborarea cu Prima TV:

„Am școala mea de dans și de câteva zile filmăm pentru podcastul meu, „Viața în pași de dans”. Este primul proiect de suflet, realizat de mine, de la cap la coadă. Voi realiza interviuri frumoase cu cei mai importanți și valoroși oameni din zona dansului.

Sunt și prezentatoarea acestei emisiuni online. Probabil că, la sfârșitul lunii septembrie, vom difuza primul episod, încă lucrăm”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net