Oana Ioniță, în lacrimi la podcastul Ilincăi Vandici! Au atins un subiect sensibil, după divorț: „Nu mai pot, vreau să renunț!"

Ultima actualizare:

Cunoscuta coregrafă Oana Ioniță  nu și-a  revenit încă după separarea de fostul ei soț și încă suferă enorm! Motivul este legat de băiatul ei mai mic.

Ea a fost invitata Ilincăi Vandici la podcastul „Te ascult", acolo unde au vorbit ca între femei și au atins, la un moment dat, și subiectul divorțului fostei bebelușe de la "Cronica Cârcotașilor", dar și relația pe care o are aceasta cu fiul ei  mai mic, Maxim, acum în vârstă 10 ani.

După o căsnicie de mai bine de 10 ani, Oana Ioniță a anunțat anul trecut divorțul de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru. Cei doi au divorțat oficial pe 14 septembrie. Oana Ioniță a trecut printr-o perioadă dificilă și a suferit mult, pentru că a simțit cum fostul soț o îndepărta de fiul lor, Maxim.

„El are nevoie de mine"

La un an de la divorț, Oana Ioniță și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici și la un moment dat lacrimile au început să îi curgă pe obraz, atunci când a venit vorba e băiatul ei și de timpul pe care își dorește să îl petreacă împreună, dar și de eforturile pe care le face mereu pentru a-l apropia și mai mult de ea.

Cât e obosită ești, Oana?", a întrebat-o Vandici pe coregrafă.

„Mai bine aș face 12 ore de balet sau de dans sau de orice decât să trec prin aceste situații, dialoguri reîntoarcerea omului, a copilului meu, lângă mine.  Ajung de foarte multe ori în postura în care zic: "Nu mai pot, vreau să renunț!". Să facă ce vrea el, să se ducă și să stea cu tatăl lui, să ia orice decizie și să vină la mine când dorește.

Dar nu e așa și trebuie să lupt. Nu trebuie să renunț pentru că el are nevoie de mine. De fapt, cel mai important lucru este să am cât mai mult timp cu Max pentru că acest  timp ne aduce mai aproape unul de celălalt. Pentru asta mă lupt!", a fost răspunsul Oanei Ioniță care a obosit cumva să lupte să îl poată avea cât mai mult timp pe fiul ei lângă ea, după divorț.

Oana Ioniță i-a povestit Ilincăi Vandici mai multe lucruri legate de relația ei cu Maxim, fiul de 10 ani pe care îl are din căsătoria cu tenorul Florin Budnaru. Apropierea și comunicarea dintre mamă-fiu s-au schimbat și au avut de suferit după divorț, pentru că Maxim locuiește cu tatăl lui, iar Oana Ioniță a încercat din răsputeri să petreacă cât mai mult timp împreună cu băiatul ei, pentru a încerca să refacă legătură dintre ei în care a intervenit o oarecare distanță. Acesta este și motivul tristeții vedetei care își dorește să aibă ambii copii alături, atât pe Maxim, cât și pe fiica ei de 15 ani, Isabel, așa cum erau cei doi frați pe vremea când locuiau împreună, ca o familie, și totul se desfășura normal.

L-a întors împotriva mea”

În urma divorțului și a suferințelor prin care a trecut din această cauză, fosta bebelușă de la "Cronica Cârcotașilor" a experimentat pe pielea ei cât de complicată poate să fie uneori viața. Coregrafa crede că fiul ei se poartă așa și între ei doi există acest carusel emoțional pentru că tatăl băiatului l-ar fi întors împotriva ei.

Da, l-a întors împotriva mea. Cu ajutorul doamnei terapeut, domnului avocat, prietenilor, vecinilor încerc să-l aduc în lumea pe care o avea înainte. (…) Ne-am dorit foarte mult o vacanță la Disney și nu doar eu. Eu sunt mare, mi-aș dori în Maldive sau în altă parte. Și-a dorit Isabel și am programat această vacanță, am stabilit cu două luni înainte că vom merge la Disney. Am stabilit zilele, totul era organizat, mai puțIn cu o săptămână când tatăl lui a spus că nu trebuie să meargă și că oricum el a mai fost când era foarte mic. În ultima săptămână a ajuns Maxim să spună că nu-și mai dorește și că este plictisitor la Disney. Pe fundalul acelor replici, Maxim mi-a răspuns cu aceleași cuvinte pe care mi le dăduse tatăl lui cu o săptămână înainte...", a mărturisit Oana Ioniță cu lacrimi în ochi.

"Niciodată nu m-am gândit, sinceră să-ți spun, că viața poate să fie atât de complicată. Mama este mama și mama poate să suporte orice. De ce spune de fiecare dată "Nu" când ne așezăm la masă, "Nu", în mod repetat. Și a trebuit să descifrez aceste "Nu-uri". Și atunci când am aflat că de fapt nu este decizia copilului și că nu el este cel care spune „Nu" sau "Nu vreau" sau "Nu-mi doresc" am încercat să găsesc soluții pentru a-l readuce aproape de mine", a mai povestit coregrafa în pocastul Ilincăi Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net