De-a râsul-plânsul! Un bărbat încearcă să-și salveze căsnicia făcând sex cu cea mai bună prietenă a lui

Ultima actualizare:

Din dorința de „a-și salva” relația, un bărbat a considerat că cel mai bun lucru pe care-l poate face este acela de a întreține relații intima în afara căsniciei. Nu cu oricine, ci cu o prietenă apropiată. 

Infidelitate / foto: Pixabay
Infidelitate / foto: Pixabay

Individul cu pricina i-a scris un mesaj  psiholoagei publicației The Sun, la rubrica Dear Deidre, prin care i-a explicat că relația cu soția sa s-a răcit. în schimb, el nu a încercat să facă vreun efort de a-și seduce partenera de viață, ci a ales să întrețină relații intime cu o altă femeie. 

„A fost supărător și stresant”

„DEAR DEIDRE: În încercarea de a-mi menține căsnicia în viață, am ajuns să fac sex ocazional cu o prietenă. Știu că este greșit, dar simt că este cea mai bună soluție. Ca majoritatea bărbaților de vârsta mea, am nevoi sexuale - dar, din păcate, soția mea nu este interesată să le satisfacă.

Am 52 de ani, iar soția mea are 50 de ani. Suntem căsătoriți de 22 de ani. Viața noastră sexuală nu a fost niciodată o problemă până acum câțiva ani, când soția mea și-a pierdut complet interesul. Dacă încercam să inițiez sexul, îmi spunea că este prea obosită sau că sunt o pacoste.

Am un apetit sexual ridicat. În mod ideal, mi-ar plăcea să fac sex în fiecare zi, dar sunt dispus să fac un compromis și să fac sex doar de două ori pe săptămână - deloc excesiv. Din când în când, reușeam să o fac să aibă chef, dar era un efort atât de mare, iar ea arăta atât de puțin interes, încât nu-mi puteam menține erecția. Asta a fost supărător și stresant. De atunci, nu am mai făcut aproape niciun efort pentru a-mi seduce soția.

Acum câteva luni, m-am întâlnit cu o veche prietenă și, după câteva pahare, i-am mărturisit nefericirea mea. Ea este singură de când a divorțat și a spus că și ei îi lipsește sexul. Cu cât ne îmbătam mai mult, cu atât flirtam mai mult, până când am ajuns la ea acasă, unde m-a condus în dormitor. Nu am avut nicio problemă să mă prefac. Sexul a fost minunat și m-am simțit revigorat după aceea, chiar dacă puțin vinovat.

De atunci, am fost în pat de câteva ori. Acum mă gândesc că ar trebui să continui cu această „aventură” pur fizică, care ne convine atât mie, cât și iubitei mele. Soția mea este și ea mai fericită, deoarece nu o mai „deranjez”. Este aceasta o idee bună?” - a fost mesajul bărbatului. 

Răspunsul specialistului 

DEIDRE ZICE: Dacă ați crede cu adevărat că aceasta este o idee bună, nu mi-ați scrie. Deși este o soluție practică, nu poate funcționa pe termen lung. Este clar că te simți vinovat, iubitul tău ar putea dori să meargă mai departe și - cel mai important - soția ta ar putea afla.

Dacă o iubești, așa cum se pare că o iubești, trebuie să-ți rezolvi problemele sexuale în căsnicie, nu în afara ei. Spuneți-i cât de mult vă doriți să vă simțiți din nou mai aproape de ea și întrebați-o dacă va lucra la acest lucru împreună cu dvs.

Pachetele mele de sprijin, Love and the Mature Woman și Reviving a Woman's Sex Drive, ar trebui să vă ajute. Având în vedere vârsta ei, menopauza ar putea fi un factor. Rugați-o să meargă la medicul de familie.” - a fost răspunsul oferit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net