„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul

Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani a scris în rubrica „Dear Deidre!” din publicația britanică The Sun, în speranța că celebra psiholoagă va putea să-l ajute să rezolve o problemă gravă.

Bărbatul trece printr-o experiență dramatică / foto: arhiva
Bărbatul trece printr-o experiență dramatică / foto: arhiva

Convins că soția lui are o aventură, bărbatul, care este șofer de tir, a ajuns o dată mai devreme, și s-a convins că cel mai mare coșmar, era, de fapt, realitate. Femeia era cu doi amanți în pat!

„Dragă DEIDRE: Când un prieten mi-a spus că soția mea mă înșeală, mi-am propus să o prind în capcană. Așa că am venit deliberat mai devreme de la serviciu într-o zi - și am găsit-o în pat făcând sex cu doi bărbați.

Am fost atât de șocat și furios încât nu am mai vorbit cu ea de mai bine de o săptămână. Eu am 42 de ani, iar ea are 39 de ani. Suntem căsătoriți de zece ani.

Am bănuit că s-ar putea să facă asta de luni de zile, dar nu am vrut să cred. Erau o mulțime de semne. Era secretoasă, neafectuoasă și necomunicativă.

Confesiunea prietenului apropiat

Apoi, un prieten mi-a spus că trebuie să vorbească cu mine. Mi-a spus că îi pare rău, dar a crezut că trebuie să știu că a găsit profilul soției mele pe un site de întâlniri. M-am supărat pe el și i-am spus că trebuie să se fi înșelat. Dar o parte din mine știa că spune adevărul.

Sunt șofer de TIR și lucrez adesea în deplasare, ceea ce îi oferă ei multe oportunități de a avea o aventură. Ar fi trebuit să o confrunt atunci, dar nu am avut curajul. Și oricum, probabil că ar fi mințit.

Așa că, săptămâna trecută, i-am spus că plec pentru trei zile, când plecam doar pentru două. În cea de-a treia zi, m-am întors acasă în mijlocul după-amiezii.

Am auzit zgomote din dormitorul de deasupra.

Tremurând, m-am dus sus și am deschis ușa, așteptându-mă să o văd cu un amant. Spre șocul meu, era goală în pat cu nu doar unul, ci cu doi tipi. Am văzut roșu și a trebuit să cobor scările și să fug afară înainte de a lovi pe cineva cu pumnul.

De atunci, nu am mai putut să mă uit la soția mea, darămite să vorbesc cu ea. Ea își tot cere scuze, dar eu sunt prea plin de furie și de durere. Nu știu ce să fac”

Ce i-a răspuns DEIDRE

„Șocul și furia pot face ca adesea să fie dificil să gândești limpede. Dar evitarea soției dvs. nu face decât să prelungească durerea și suferința. Această situație nu se va rezolva de la sine.

Nu spuneți dacă doriți să încercați să o rezolvați. Dar, oricum, acum este momentul să vorbiți. Este clar că ea vrea și pare că este contrariată.

Fiți sincer cu ea în legătură cu sentimentele dumneavoastră, spuneți-i cât de dezamăgit vă simțiți și întrebați-o de ce a decis să vă înșele.

Va fi greu să depășești imaginile cu ceea ce ai văzut. Dar dacă amândoi vreți să reconstruiți încrederea și să faceți să funcționeze căsnicia voastră, este posibil cu efort și timp.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net