Care au fost motivele despărțirii dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: „A fost sfârșitul lumii"

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai iubite cupluri ale anilor 2000. Cei doi s-au logodit în secret, însă povestea de dragoste s-a stins în mod neașteptat. Vinovat ar fi fost Dan Bordeianu care ar fi înșelat-o pe Adela. „Odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii", spunea actrița. 

Adela Popescu și Dan Bordeianu Foto: arhivă personală
Adela Popescu și Dan Bordeianu Foto: arhivă personală

Dan Bordeianu a înșelat-o pe Adela Popescu

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale primei telenovele românești "Numai iubirea" care a debutat în 2004. Isteria creată atunci în rândul admiratorilor celor doi, una fără precedent, nu a mai fost întrecută de niciun cuplu. Existau nenumărate grupuri de fani, atât povestea din serial, cât și relația lor de cuplu fiind comentate. 

După ce au jucat împreună în trei seriale "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire" și "Iubire ca în filme", povestea lor de dragoste s-a stins în mod neașteptat, cel puțin pentru fanii lor. În 2007, la puțin timp după ce se logodiseră în secret, cei doi actori și-au luat adio, iar viețile lor nu s-au mai intersectat. Totul s-a petrecut din vina actorului, care ar fi înșelat-o pe Adela chiar pe platourile de filmare cu o tânără care asigura figurația la „Iubire ca-n filme".

Adela: „Venise sfârșitul lumii" 

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii", declara ulterior Adela.

Dan Bordeianu susținea că s-au despărțit din alte motive

Pe de altă parte, într-un interviu mai vechi, Dan Bordeianu avea propria sa variantă în privința despărțirii de Adela Popescu. Actorul a susținut că renunțarea lui la lumea producțiilor de televiziune a dus și la separarea lor.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație", a spus Dan Bordeianu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net