De ce au ajuns la cuțite Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Au făcut o echipă inegalabilă pe micul ecran, însă relația lor de prietenie s-a rupt: „Este arogant, neparolist și coleric”

În urmă cu ceva timp, Șerban Huidu a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală și profesională. Printre altele, acesta a vorbit și despre fostul său coleg și prieten de la „Cronica Cârcotașilor”, respectiv Mihai Găinușă. De ce s-au certat și motivul pentru care nu au mai lucrat împreună. 

Mihai Găinușă și Șerban Huidu la „Cronica Cârcotașilor”
Mihai Găinușă și Șerban Huidu la „Cronica Cârcotașilor”

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut o echipă inegalabilă pe micul ecran, însă relația lor de prietenie s-a rupt. În 2014, concurentul de la „Asia Express” 2024 a decis să se retragă de la „Cronica Cârcotașilor”, pe care o modera alături de colegul său. Decizia a fost luată în urma unui conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu.

„Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil”, spunea Mihai Găinușă.

Pe de altă parte, Șerban Huidu spunea, la un moment dat, că îi duce lipsa lui Mihai Găinușă.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla”, a declarat Șerban Huidu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„S-au acumulat multe frustrări / Nu mi-a răspuns niciodată, la niciun apel”

De asemenea, Șerban Huidu a explicat și motivele pentru care colaborarea dintre el și fostul coleg de platou s-a încheiat, dar și de ce au devenit străini unul față de celălalt.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid, din păcate, viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a mai dezvăluit acesta, la Kanal D.

Deși a încercat să se împace de nenumărate ori cu cel care i-a fost coleg și prieten, Șerban Huidu spune că acesta a refuzat, nu i-a răspuns niciodată la telefon și l-a ignorat complet de fiecare dată când încerca să îl caute.

„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a dezvăluit Șerban Huidu, pentru Impact. 

Ce spune Mihai Găinușă despre Șerban Huidu

La rândul său, Mihai Găinușă a vorbit în câteva cuvinte despre Șerban Huidu, pe care l-a caracterizat ca fiind „arogant și coleric”.

„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, spunea Găinușă în podcast la Măruță, în urmă cu câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net