Ce se întâmplă cu emisiunea „Survivor” de la Pro Tv. Va mai fi sau nu un nou sezon

#Survivor România

După finele sezonului „Survivor All Stars” 2024, fanii emisiunii „Survivor România”, s-au întrebat dacă show-ul de la ProTV va mai continua. Din surse media am aflat că producătorii au dat deja startul castingului pentru un nou sezon. Astfel că telespectatorii îl vor putea urmări din 2025.

Survivor România deschide un nou sezon în 2025
Survivor România deschide un nou sezon în 2025

Survivor România continuă cu un nou sezon din 2025 la ProTV

Conform informațiilor puse la dispoziție de Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului, pe Instagram, se pare că producătorii Acun Medya și ProTV au dat startul castingului pentru un nou sezon „Survivor România”. Filmările vor începe din luna ianuarie a anului 2025, astfel că telespectatorii se vor putea bucura în continuare de emisiunea lor preferată.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că ProTV și Acun Medya au început castingul pentru un nou sezon Survivor România! Filmările pentru noul sezon vor începe în luna ianuarie a anului 2025.

P.S. După ce participați la casting și, eventual, după ce semnați contractul, așteptăm să ne trimiteți mesaj privat, pentru a schimba impresii. 😏 Asigurăm, ca întotdeauna, maximă discreție!”, se arată într-o postare a paginii de Instagram @viperele_vesele. 

„Fanii show-ului să se aștepte că o să fie ceva cu totul inedit”

După ce s-a încheiat „Survivor All Stars” 2024, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului din Dominicană dezvăluia în exclusivitate pentru Click! că nu se știe exact când încep pregătirile, pentru un nou sezon, însă cu siguranță va fi ceva inedit pentru telespectatori.

  „Deocamdată suntem chiar în momentul ăsta, la lansarea grilei de toamnă, în care Survivor e doar observator. E spectator angajat, să zicem așa. Și încă dimensionăm. Când o să se apropie, povestim mai mult. Deocamdată, nu știm exact.

E într-o fază de pregătire, pentru că e și firesc, fiecare sezon de Survivor All Stars, în mare, în ecuația formatului, înseamnă că o iei de la capăt cu personaje absolut noi, dar și cu elemente de dramaturgie nouă. Deci, fanii show-ului să se aștepte că o să fie ceva cu totul inedit”, declara Daniel Pavel pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net