Zanni s-a înnoit! Și-a luat teren la Costinești și și-a făcut noi tatuaje! Investește cu cap banii câștigați la „Survivor All Stars 2024"!

Ultima actualizare:

După ce a câștigat Survivor 2021 și ediția Survivor All Stars 2024, Zanni (26 de ani), pe numele său real Edmond Zanidache, se gândește din plin la viitorul lui și face investiții serioase.

Cu marele premiu câștigat în 2021 la Survivor, Zanni și-a cumpărat o casă, apoi o mașină, și a fost tare mândru de realizările sale, având în vedere că nu a avut o copilărie prea fericită, crescând la orfelinat. Acum e pe picioarele lui și se descurcă singur. 

Se pare că Zanni a făcut din nou o investiție serioasă, de această dată, cu cei 100.000 de euro câștigați în urmă obținerii trofeului și al marelui premiu din show-ul din Dominicană, la „Survivor All Stars 2024". 

Zanni își dorea să investească într-o afacere și mărturisea că e tentat să dezvolte o tabără cu cabane la munte. El și-a schimbat puțin planurile de vreme ce a anunțat pe rețelele sociale că a semnat un contract important la Costinești. Este vorba de un teren pe care Zannidache l-a cumpărat acolo, fără să dea deocamdată mai multe detalii:

Aici sunt banii voștri. Costinești, mâinile-n aer!", a dat din casă Zanni, iar mesajele cu felicitări au început să curgă. Zanni s-a pozat în timp ce semna contractul și a lăsat "la vedere" și o fotografie cu terenul unde urmează să înceapă să construiască ce și-a propus.

Cu câteva zile înainte să anunțe că a făcut o investiție la Costinești, câștigătorul "Survivor All Stars 2024" s-a postat cu un teanc de bani, stând pe pat lângă pisica lui albă, de rasă, și anunțând că va reveni cu vești bune. Așa și-a exprimat Zanni fericirea, iar admiratorii săi l-au sfătuit să aibă grijă să nu fie călcat de hoți.

„Să ai grijă cum stai cu banii, să nu dea hoții peste tine. Nu trebuie să le arăți ce ai tu. Fii mai prudent, ai muncit pentru bani. Ai grijă! Eu te învăț ca o bunică. Te-am apreciat tot timpul...Să nu cumva să te iei de droguri. Tu ai suferit...", i-a scris cineva lui Zanni, în timp ce alți urmăritori de-ai săi îl îndemnau să schimbe banii în euro sau să doneze 30% din câștig adăposturilor de animale.

S-a tatuat în salonul de tatuaje al actriței Doinița Oancea

Actrița Doinița Oancea și-a deschis un frumos salon de tatuaje, așa că Zanni era invitatul perfect care să îi treacă pragul, mai ales că este un împătimit al desenelor permanente pe piele. Zanni nu a ezitat să își înnoiască colecția de tatuaje și să povestească despre ele.

„Sunt frumos și cu tatuaje, doamnelor mai în vârstă și mai tinere. Nu contează vârsta, nu contează culoarea, nu mai fiți așa... Hai să fim simpatici unul cu altul, că așa a zis Bunul Dumnezeu care ne-a dat viață și inima asta din piept care bate în fiecare zi...", a spus Zanni chiar din salonul de tatuaje al Doiniței Oancea. Cât despre craniul tatuaj pe burtă, Zanni nu are prea multe explicații de dat decât: "În sicriu așa o să avem capul cu toții. Toată lumea zice: "Ce îți faci dom'le craniu?". Că așa o să arătăm cu toții în sicriu!", a mai adăugat câștigătorul Survivor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net