Zanni spune adevărul despre ruptura de Alex Velea. L-a furat, sau nu, cântărețul pe câștigătorul „Survivor All Stars!”?

Invitat recent în podcastul moderat de Bursucu, Zanni și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Alex Velea, mărturisind lucruri care până atunci au fost departe de ochii curioșilor. Ce a răspuns câștigătorul „Survivor All Stars!” atunci când a fost întrebat dacă l-a furat Alex Velea.

Zanni și Alex Velea
Zanni și Alex Velea

Zanni s-a numărat printre oamenii protejați de Alex Velea, el fiind cel care l-a ajutat să se lanseze în carieră. Relația lor depășise limitele profesionalului, cei doi ajungând să fie buni prieteni. La un moment dat s-a produs o ruptură, iar Zanni a ales acum să ofere câteva informații pe marginea acestui subiect. 

Zanni: „Eu știu cum funcționează lucrurile”

Întrebat de Bursucu dacă Alex Velea l-a furat de bani, Zanni a ales să nu ofere prea multe informați, precizând în schimb faptul că artistul a reprezentat o lecție importantă în viața sa. 

„Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri (n.r. – dacă a fost furat de Alex Velea), nu am cum să răspund la asta, asta înseamnă recunoștință. Nu că m-a ajutat, pentru că unor lucruri pot să le spun pe nume. Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta. (…) Nu m-am întâlnit cu el, să spunem ce? El mi-a spus ce avea de zis. Eu nu am crezut în nicio poveste de la începutul relației noastre. Da (n.r. – crede că totul a fost la nivel de business, fără prietenie) și instinctul nu m-a înșelat niciodată, de asta am plecat. Nu vreau să intru mai mult în povești, cred că a fost o lecție bună, trebuie să plătești pentru orice în viața asta”, a declarat Zanni, la „Un podcast mișto By Bursucu”.

A vrut să plece de mai multe ori din studio

Zanni a recunoscut că un motiv întemeiat pentru care a decis să plece din studio a fost lipsa conexiunii dintre el și colegii săi, menționând că a resimțit falsitatea venită din partea anumitor artiști români.

„Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune, trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals. E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta. Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex ca să facă și ei un story și like-uri. În studioul ăla nu era nimic real, Velea făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat”, a mai spus Zanni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net