Ce vrea să facă Zanni cu banii câștigați la „Survivor All Stars”: „O să-mi achiziționez un ...”

Zanni, marele câștigător al competiției „Survivor All Stars” și al marelui premiu de 100.000 de euro, deși nu a primit încă banii, știe în ce vrea să-i investească. Cu suma câștigată în urma sezonului doi al emisiunii, Zannidache și-a achiziționat o locuință, însă acum are alte planuri.

În ce vrea Zanni să investească banii câștigați de la „Survivor All Stars” / foto: arhiva Click!
În ce vrea Zanni să investească banii câștigați de la „Survivor All Stars” / foto: arhiva Click!

Zanni, câștigătorul „Survivor All Stars”, vrea să investească banii câștigați, așa cum a făcut și în sezonul doi, sezon pe care l-a câștigat în urmă cu trei ani. Atunci, faimosul și-a achiziționat o locuință, iar acum, bineînțeles, are tot planuri mari.

Ce vrea să facă Zanni cu banii câștigați

„O să îmi dau seama atunci când o să îi primesc. Nu m-am gândit acum. Poate că o să-mi achiziționez un teren sau o cabană. Ceva de acest gen…”, a declarat Zannidache, pentru viva.ro.

De altfel, faimosul a mărturisit încă de când a fost desemnat câștigătorul „Survivor All Stars” că are o idee de afacere profitabilă, pe care abia așteaptă să o pună în practică. „Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023”, spunea faimosul.

De asemenea, a ținut să precizeze și că nu are încă o iubită, așa cum s-a zvonit în ultimul timp: „Nu am. Mai scrie lumea… E adevărat că am mai zis și eu lucruri la grabă și cine știe ce s-a înțeles. Nu am iubită”, a mai spus Zanni, pentru sursa menționată.

Ce sumă de bani a primit Zanni, de fapt, la „Survivior All Stars”

Deși premiul principal este de 100.000 de euro, din această sumă vor fi deduse impozitele, statul aplicând un impozit de 16% pe întreaga sumă, astfel că Zanni va primi în final doar 84.000 de euro. Însă, potrivit informațiilor cancan.ro, artistul a semnat un contract cu Pro TV prin care primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Prin urmare, cum faimosul a rezistat până la finalul concursului, pentru cele 20 de săptămâni va încasa încă 100.000 de euro, suma totală pe care o va primi fiind de 184.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
ce s a ales de fapt de prima prezentatoare de la tvr webp
Banner Romania
image
actualitate.net
image
actualitate.net