Zanni, umilință incredibilă! Ce a pățit câștigătorul Survivor All Stars: „Nu mă primeau că eram tatuat și urât”

Știm cu toții că Zanni a avut o copilărie grea, care l-a format ca om. A crescut la orfelinat, unde a trecut prin multe lucruri groaznice, însă asta nu l-a oprit din a visa la o viață mai bună. Zanni a mărturisit că a suferit numeroase abuzuri de-a lungul vieții și că a avut dificultăți în a găsi un loc de muncă. El a relatat cum adesea suferea de foame și era „educat” prin violență. Acesta a îndurat umilințe incredibile, însă viața l-a răsplătit din plin pe câștigătorul Survivor All Stars!

Zanni, umilință incredibilă! Ce a pățit câștigătorul Survivor All Stars
Zanni, umilință incredibilă! Ce a pățit câștigătorul Survivor All Stars

Zanni, umilință incredibilă! Ce a pățit câștigătorul Survivor All Stars

În ciuda unei copilării extrem de grele, a reușit să rămână puternic. Grație sprijinului lui Alex Velea, a ajuns cunoscut, iar participarea la Survivor i-a permis să își achiziționeze o casă. 

Zanni a avut parte de multe întâmplări neplăcute în viață, care l-au învățat o lecție valoroasă încă din copilărie: să nu permită nimănui să-l trateze cu lipsă de respect. Astfel, când s-a angajat la o pizzerie și colegii au încercat să-l umilească, Zanni a ripostat.

„În primele zile toți trebuia să facem ceva, ni se dădea ceva de făcut. Eram ajutor de bucătar, că la ospătărie nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții și să trec înăuntru. Am muncit înăuntru. Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa. Am învârtit aluatul, au văzut cât de bine mă pricep și mi-au zis doar asta să fac.

A vorbit una urât că voia pauză înainte de pauză. Ea avea pauze între pauze, puse de ea așa. Și-a dat șorțul jos și nici nu l-a dat jos să îl plece. L-a dat jos să îl pună pe mine, să mă anunțe că am mai multă treabă de făcut pentru că trebuie să îi fac și ei treaba.

Mi-a zis să fac acolo și i-am spus că indiferent că sunt în prima zi, nu vorbește așa cu mine, suntem de la egal la egal. Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie, nu există așa ceva. Toată treaba asta de justițiar, de corectitudine pleacă din copilărie. 10.000 de picioare în cap, la ultimul picior în cap m-am ridicat și am zis că de aici se opresc toate picioarele în cap.

Când cineva vorbește urât, se rățoiește, vrea să înjure sau să scuipe, se trezește ăla de la 16 ani, care a zis că nu mai ia niciun picior în cap. Orice picior în cap, se întorc 100 în capul vostru”, a povestit Zanni în podcastului moderat de Bursucu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net