Zanni a avut sentimente pentru Alexandra Duli? „I-am promis că va rămâne între noi”

Zanni a vorbit despre relația pe care o are cu Ana Porgras și a făcut mărturisiri surprinzătoare în acest sens. Câștigătorul sezonului Survivor All Stars susține că a primit o propunere din partea gimnastei, pe care a acceptat-o de dragul vremurilor bune.

Zanni, adevărul despre relația cu Anna Porgras
Zanni, adevărul despre relația cu Anna Porgras

Zanni, adevărul despre relația cu Ana Porgras

Zanni și Ana Porgras au fost un subiect controversat pe tot parcursul sezonului All Stars. Iar asta pentru că în 2021, când au participat la Survivor România, cei doi au fost extrem de apropiați. După ce a ieșit învingător pentru a doua oară, „Faimosul” s-a decis să dea cărțile pe față, astfel că mărturisit că apropierea dintre el și brunetă din acest sezon, ar fi fost doar de fațadă, pentru că așa i-ar fi cerut ea. 

„Ana, pentru mine, este un subiect șters. Nu dau explicații de ce, pentru că i-am promis că va rămâne între noi doi totul. La All Stars, mi-a propus să jucăm un joc în care să ne prefacem că suntem bine. De dragul faptului că e femeie, am intrat în joc”, a mărturisit Zanni pentru Viva

Zanni și-a arătat interesul față de Alexandra Duli, lucru care a enervat-o la culme pe Ana Porgras. Deși între el și gimnastă a avut loc un sărut pe gât, cântărețul a recunoscut că se simte atras de Alexandra, însă nu a avut de ales între cele două. 

„Ana a vrut să jucăm jocul ei, am jucat și eu jocul meu. A fost distractiv. Nu am fost niciodată nehotărât în privința Anei și a lui Duli. N-aș putea să fiu vreodată gelos pe criteriile Anei, de duminică seara”, a mai spus Zanni.

Zanni va investi banii câștigați la Survivor într-o afacere

Cu toate acestea, Zanni a reușit să iasă învingător, iar acum vrea să investească marele premiu într-o afacere profitabilă, respectiv să facă o tabără cu cabane la munte. 

 „Finala competițională am câștigat-o, însă am avut emoții mari în finală, pentru că și Iancu este un om frumos la bază și știam că este susținut de ai lui.(…) Mi-a venit ideea (n.r de afacere) în 2023, plimbându-mă pe munte. N-aș vrea să colaborez cu nimeni”, a adăugat el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net