Zanni, detalii despre scandalul cu Cristi Mitrea. Ce a transmis câștigătorul „Survivor All Stars”: „Dacă te dai la duel cu mine, nu o să ...”

După ce Zanni a venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, fostul concurent din Republica Dominicană și Cristi Mitrea au avut un schimb de replici dure. Punctul culminant a fost atins atunci când câștigătorul „Survivor All Stars” a implicat-o pe Andreea Mantea, acuzându-l pe luptătorul MMA de violență domestică. Recent, Zanni a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care a avut o nouă reacție. Ce a transmis?

Ce a transmis Zanni despre conflictul dintre el și Cristi Mitrea / foto: colaj Instagram
Ce a transmis Zanni despre conflictul dintre el și Cristi Mitrea / foto: colaj Instagram

Câștigătorul „Survivor All Stars” a fost prezent în urmă cu ceva timp în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre mai multe subiecte tensionate din cadrul show-ului din Republica Dominicană. A fost întâmpinat în platou și de Cristi Mitrea, care și-a declarat de multe ori antipatia față de el.

Scandalul dintre cei doi a început după ce luptătorul MMA i-a reproșat fostului Faimos că nu l-a salutat când a intrat în platou, iar punctul culminant a fost atins atunci când Zanni a amintit de acuzațiile de violență fizică ale Andreei Mantea.

Acum, câștigătorul „Survivor All Stars” a avut o nouă reacție. El a publicat un videoclip pe pagina sa personală de Instagram, în care a vorbit despre cearta cu Cristi Mitrea, explicând că atunci când cineva caută un conflict cu el, și el procedează în același mod.

„Ne luăm la bătaie”

„Să las și eu o replică aici pentru toate mesajele primite. Lumea îmi dă mesaje cum să atac înapoi la Mitrea, la Măruță. În momentul de față sunt foarte împlinit și sunt foarte bucuros de ceea ce am cucerit până acum, nu simt să atac pe nimeni.

Replica mea din acea emisiune a fost pentru că oamenii nu au vrut să mă iubească și este o caracteristică a personalității mele: dacă te dai la duel cu mine, nu o să te vrăjesc că ne iubim, ne luăm la bătaie.

Dacă oamenii ăia purtau o discuție super elegantă cu mine, eu aveam o discuție elegantă cu ei. Oamenii ăia au încercat să mă domine, au încercat să se dea la duel cu mine, să mă intimideze, așa că au luat exact ce au căutat, show. Nu port pică nimănui și nu mă gândesc să-i fac data viitoare, am trecut peste. Trofeul e la mine, am cucerit”, a spus Zanni, în filmulețul publicat pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net