După ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe Zanni, Robert și-a scos asul din mânecă și face o dezvăluire neașteptată. Totul s-a întâmplat după finala „Survivor”

La scurt timp după finala Survivor All Stars, în care tensiunile au atins cote maxime, fostul concurent Robert Moscalu a făcut o mărturie surprinzătoare, dezvăluind un detaliu neștiut.

Robert Moscalu. Foto: arhiva.
Robert Moscalu. Foto: arhiva.

L-a deranjat că Zanni a primit o a doua șansă din partea producătorilor

În cadrul unei apariții la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Moscalu a subliniat că și-a iertat adversarul, Zanni, câștigătorul premiului cel mare în valoare de 100.000 de euro, dar a mărturisit că l-a deranjat faptul că acesta a primit o a doua șansă din partea producătorilor reality show-ului.

Robert a evidențiat că, din punct de vedere sportiv, Zanni s-a numărat printre cei mai buni, dar a criticat decizia acestuia de a-i include în voturi pe el și pe Delea, deși, potrivit lui Moscalu, nu meritau acest lucru. Fostul concurent a accentuat necesitatea umilinței în fața rezultatelor și a subliniat că Zanni ar fi trebuit să fie mai modest la întoarcerea în competiție.

Știți care e problema? Zanni venea și îmi spunea, băi, eu nu merit, eu merit în finală?! Băi, meriți în finală. Ești, din punct de vedere sportiv, printre cei mai buni. Nu cel mai bun, să nu uităm că două luni de zile nu prea a fost bun pentru că eu eram peste el.

Nu vreau să… Sunt modest, dar na… Și i-am spus, da, băi frate, ești bun, dar trebuie să îți cari crucea. Tu m-ai băgat pe mine și pe Delea la vot când noi nu meritam. Topul ăla în care tu zici că vrei să ajungi departe, de ce ne-ai băgat. Că, domne, nu ieșeai. 

El cel mai mult a greșit și i-am spus și lui, am vorbit cu el. Mi-a trecut supărarea, am vorbit pe Instagram, el mi-a scris și el trebuia să fie umil când s-a întors, acolo a greșit. Ești bun, dar trebuia să fii umil", a declarat Moscalu.

Zanni, subiect de discuție și critică

Nu doar Robert Moscalu a adus în discuție comportamentul lui Zanni. Sorin Pușcașu de la Survivor All Stars a adus și el în discuție voturile controversate ale câștigătorului, exprimându-și nemulțumirea față de modul în care acesta a gestionat anumite situații.

"Nu i-am reproșat lui Zanni nimic nici când a folosit acel simbol, acel simbol l-a folosit foarte bine. Reproșul nostru a fost ulterior cu voturile pe care el le-a făcut. Dar nici acolo nu poți să îi reproșezi sută la sută", a adăugat Pușcașu.

Astfel, Survivor All Stars a continuat să provoace discuții și după finala sa, iar dezvăluirile lui Robert Moscalu au adus în prim-plan aspecte interesante legate de competitivitatea și moralitatea din cadrul show-ului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
adriana murariu si andreea esca jpg
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net