Zanni a dat cărțile pe față! Ce i-a propus Ana Porgras la „Survivor All Stars”: „De dragul faptului că e femeie, am ...”

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Și în sezonul „Survivor All Star”, Zanni și Ana Porgras au atras atenția asupra lor. Relația dintre cei doi a fost mult timp subiectul multor speculații. Câștigătorul sezonului „All Stars” a dezvăluit care a fost, de fapt, relația sa cu faimoasa.

Ce i-a propus Ana Porgras lui Zanni la „Survivor All Stars” / foto: colaj Click!
Ce i-a propus Ana Porgras lui Zanni la „Survivor All Stars” / foto: colaj Click!

Zanni a dat cărțile pe față! Pe tot parcursul sezonului „All Stars”, el și Ana Porgras au dat de înțeles că între ei există sentimente de iubire și au fost protagoniștii mai multor subiecte controversate. Pe măsură ce episoadele se difuzau, tot mai mulți fani așteptau ca cei doi să formeze un cuplu. Însă, recent, câștigătorul din acest an al competiției din Republica Dominicană a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că el și Ana doar s-au prefăcut că se înțeleg.

Mai exact, fosta gimnastă i-ar fi propus să se prefacă, în fața camerelor de filmat, că sunt în relații bune, ținând cont că cei doi erau certați, iar de dragul ei, faimosul i-a făcut pe plac. 

„Ana, pentru mine, este un subiect șters. Nu dau explicații de ce, pentru că i-am promis că va rămâne între noi doi totul. La All Stars, mi-a propus să jucăm un joc în care să ne prefacem că suntem bine. De dragul faptului că e femeie, am intrat în joc”, a declarat Zannidache, pentru viva.ro.

„N-aș putea să fiu vreodată gelos pe criteriile Anei”

Mai mult decât atât ,nu s-a sfiit nici să vorbească despre Alexandra Duli și cum au stat lucrurile, de fapt. Câștigătorul trofeului „Survivor All Stars” a mărturisit că nu a avut niciodată de ales între cele două femei. Reamintim că, spre finalul competiției, când Zanni s-a apropiat destul de mult de Duli, acest lucru a stârnit anumite reacții din partea fostei gimnaste.

„Ana a vrut să jucăm jocul ei, am jucat și eu jocul meu. A fost distractiv. Nu am fost niciodată nehotărât în privința Anei și a lui Duli. N-aș putea să fiu vreodată gelos pe criteriile Anei, de duminică seara”, a mai spus Zanni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net