Cu ce se ocupă Andreea Moromete, la 1 an de la participarea la Survivor. E un om complet schimbat

#Survivor România

Andreea Moromete, fostă concurentă la Survivor România 2023, își ține admiratorii din mediul online la curent cu diverse acțiuni din viața ei. Mai nou, aceasta se postează pe TikTok lucrând din cofetăria părinților. 

Andreea Moromete, fostă concurentă Survivor Foto: arhivă Click!
Andreea Moromete, fostă concurentă Survivor Foto: arhivă Click!

Ce afacere și-a deschis Andreea Moromete 

După experiența Survivor, Andreea Moromete a decis să-și deschidă propria afacere. Fosta războinică a dovedit că are spirit antreprenorial și știe cum să-și investească banii corect. Așadar, aceasta a deschis un magazin online și fizic cu pantofi.

În cadrul unui clip video postat pe platfoma TikTok, Andreea Moromete a apărut alături de o altă tânără purtând unele modele din pantofii pe care îi promovează.

Ce face în prezent Andreea Moromete

Mai nou, Andreea Moromete se postează și din cofetăria părinților. Aceasta postează filmulețe pe TikTok în timp ce face diferite prăjituri. Internauții reacționează imediat: „Ești frumoasă foc și pricepută pe măsură", Nu te-ai mai dus la Survivor", Bună, faci și torturi pentru nuntă", au fost câteva dintre replicile fanilor săi. 

Andreea a renunțat la cariera de polițist

Andreea Moromete a lucrat trei ani ca ofițer de poliție. După această perioadă și-a dat seama că menirea ei nu este să “îmbrățișeze” acest drum și a renunțat la cariera pentru care s-a pregătit atât de asiduu. Sistemul în care lucra era toxic și acesta a fost principalul motiv care a determinat-o să-și regândească traseul vieții profesionale, a spus ea.

În plus, au cântărit în decizia ei și cele două luni petrecute la Imigrări. Pentru că nu îi plăcea munca de birou și celelalte nemulțumiri au făcut-o să demisioneze.

„Am 23 de ani. Recent am absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza de aici, din București, dar, din păcate, nu m-am regăsit deloc în meseria asta. A fost un mediu super toxic pentru mine. Acum sunt creator de conținut, sunt și traducător și antrenor personal. Fac mai multe. Adică, mă plictisesc foarte repede. Viața e prea scurtă ca să mai accept ceva ce nu-mi place”, a povestit Andreea Moromete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net