Cel mai nebunesc loc în care Adrian Minune a făcut dragoste: „Eu m-am urcat cu picioarele”

Adrian Minune, unul dintre cei mai consacrați maneliști din industria muzicală românească, a rupt tăcerea și a vorbit despre cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de moment! 

Adrian Minune și Cati Simionescu / foto: arhiva Click!
Adrian Minune și Cati Simionescu / foto: arhiva Click!

Adrian și Cati Simionescu sunt împreună de mai bine de două decenii și au o familie minunată. Cei doi și-au fost aproape în cele mai grele momente și s-au susținut în orice secundă. Cu toate acestea, manelistul nu se sfiește să vorbească despre momentele de intimitate. 

Adrian Minune a făcut amor în avion

Cântărețul, invitat în podcastul moderat de Bursucu, a fost întrebat și rugat să spună care a fost locul cel mai ciudat în care a făcut amor. Adrian Minune nu s-a sfiit să recunoască faptul că s-a întâmplat în toaleta unui avion. Momentul a stârnit hohote de râs în platou. 

„Bursucu': Cel mai nebun loc unde ai făcut dragoste?

Adrian Minune: Păi fii atent, eu îți spun! Dar dacă n-am făcut cu nevastă-mea? Și mă întreabă aia: ai mă, cu cine ai fost? 

Bursucu': Zi-i și tu: adu-ți aminte când eram noi mici. 

Adrian Minune:  

Bursucu': Auzi, dar e loc în toaleta aia? 

Adrian Minune: Păi nu, că eu m-am urcat cu picioarele, n-ai înțeles. Păi ce crezi? Am stat lejer. Uite, mă, ce mă faci să spun. Dragi fani, dragi telespectatori... nu m-am aplecat la ea. Păi ce mă, eu am stat lejer: am pus picioarele sus pe toaletă și...”, a mărturisit manelistul.

„Iubește-ți părinții și apreciază-i cât timp îi ai lângă tine”.

Karmen, fiica cea mare a manelistului, le este recunoscătoare lui și mamei sale pentru tot suportul oferit o viață întreagă. Ori de câte ori are ocazia își exprimă admirația prin intermediul rețelelor de socializare. 

„De mică mi-am dorit sau fiu om mare.. dar când realizăm că viața nu e mereu așa cum ne dorim, înțelegem că doar iubirea aia pură ne face să fim mai buni. Ei sunt puterea mea, oamenii care nu m-au lăsat niciodată să mă pierd pe mine și mi-au amintit mereu cine sunt, cu adevărat. Cineva drag mi-a zis o dată “Iubește-ți părinții și apreciază-i cât timp îi ai lângă tine”. Vă iubesc! #comoară", a fost mesajul postat de Karmen Simionescu pe rețelele de socializare.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe raluca pastrama jpg
diana sosoaca vadim tudor jpg
drame de vazut pe netflix jpg
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
Ioana Moldovan, invitată în podcastul lui Alexandru Constantin foto: YouTube
netflix pixabay jpg
netflix pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net