Cel mai tensionat film al verii a ajuns în România. Te ține cu sufletul la gură, iar finalul e memorabil

Ultima actualizare:

Noul film horror care se lansează pe 7 iulie 2023! Este vorba de continuarea unei celebre serii. Cel de-al cincilea „episod” din Insidious îi aduce înapoi pe membrii familiei Lambert, care au dat startul francizei horror în 2010.

Cel mai tensionat film al verii a ajuns în România. Foto - arhiva
Cel mai tensionat film al verii a ajuns în România. Foto - arhiva

Cel mai tensionat film al verii - Insidious: The Red Door

„Insidious: The Red Door” îi va cufunda pe pasionații de groază în adâncurile întunecate ale tărâmului supranatural cunoscut sub numele de The Further. Trailerul oferă o privire asupra bântuitoarei învieri a entităților malefice din trecutul francizei, inclusiv a temutului demon cu față roșie. Acest personaj iconic este pregătit să dezlănțuie o frică paralizantă asupra publicului neștiutor atunci când va apărea pe marele ecran.

Pe măsură ce saga continuă, trio-ul format din Patrick Wilson, Rose Byrne și Ty Simpkins este împins din nou într-o confruntare dificilă cu demonii nepământeni care transcend granițele muritorilor. Cu patru filme în lucru și o bază de fani divizată, a sosit momentul să se dea drumul la o nou capitol din saga Insidious.

„Insidious: The Red Door” servește drept capitol final al francizei, readucând familia Lambert în prim-plan după absența lor din a treia și a patra parte. Reapărând la 10 ani după încheierea capitolelor inițiale, Insidious în 2010 și Insidious: Chapter 2 în 2013, „The Red Door” ne conduce într-o odisee perfidă, în timp ce Josh Lambert pornește într-o călătorie pentru a-și trimite fiul, Dalton, la universitate.

Filmul horror Insidious debutează la cinema pe 7 iulie

Cu toate acestea, ceea ce începe ca o reverie universitară a lui Dalton se transformă rapid într-o fantasmagorie răuvoitoare, pe măsură ce demonii reprimați din trecutul său se materializează cu o răzbunare înfricoșătoare. Aceștia îi prind atât pe tată, cât și pe fiu în mrejele lor nocturne.

În mod special, „The Red Door” nu numai că extinde continuitatea narativă a predecesorului său, dar introduce și o nouă fațetă prin implicarea lui Wilson în responsabilitățile regizorale. Într-o mișcare îndrăzneață, Wilson însuși orchestrează acest punct culminant cinematografic, marcând debutul său regizoral. Sub îndrumarea sa iscusită, completată de scenariul abil scris de Scott Teems și de povestea plină de imaginație a creatorului seriei, Leigh Whannell, „The Red Door” iese la iveală, chemând publicul în adâncurile misterului său infernal. Bineînțeles, doar din titlu, fanii sunt deja conștienți că următorul episod din Insidious va deschide din nou ușile către „The Further”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net