Filmul-documentar de pe Netflix care a rupt toate topurile. S-a lansat acum 2 zile, dar i-a cucerit imediat pe români!

Netflix aduce în atenția utilizatorilor de filme și seriale o nouă peliculă menită să le capteze atenție și să-i fascineze, care a fost lansată în urmă cu doar 2 zile și a rupt deja topurile. Click! îți prezintă filmul-documentar „Piramida pierdută”, care i-a cucerit deja pe privitorii români. Documentarul prezintă doi arheologi egipteni care pleacă în descoperirea unui mormânt și a unei piramide, descoperind în același timp morminte și artefacte vechi, care datează de mai bine de 4000 de ani.

Cel mai recent film de pe Netflix a rupt deja topurile / foto: Pexels
Cel mai recent film de pe Netflix a rupt deja topurile / foto: Pexels

Dacă te afli în pană de idei și nu știi cu ce film bun și captivant ai putea petrece câteva ore pentru a te relaxa, ei bine, poate ar trebui să-i dai o șansă celui mai recent apărut pe platforma de streaming Netflix. Descoperă în rândurile de mai jos povestea căutătorilor de comori antice, care se antrenează într-o luptă contracronometru, ambii încercând să facă cea mai mare și mai importantă descoperire care poate intra în istorie.

„Piramida pierdută”, documentarul care te va ține cu sufletul la gură!

„The Lost Pyramid” – „Piramida pierdută” prezintă povestea unor arheologi egipteni, care pornesc în dezgroparea istoriei pentru a găsi o piramidă pierdută, dar pe parcurs fac descoperiri la care nu s-ar fi așteptat.

Acțiunea se desfășoară în deșertul din regiunea Saqqara, fiind în același timp și locația interesantă pentru doi dintre cei mai faimoși epitologi – dr. Zahi Hawass și dr. Mostafa Waziri, care își dedică timp și resurse în încercarea de a dezgropa comori antice.

Rivalitate dintre ei își spune cuvântul, întrucât dr. Zahi Hawass caută piramida pierdută a unui rege egiptean. Între timp, rivalul și protejatul său dr. Mostafa Waziri se află în căutarea unui mormânt aproape intact, mormânt aflat într-o necropolă veche.

În tot acest timp cât sunt desfășurate căutările, cele două echipe lucrează continuu, contracronometru, scopul fiind descoperirea piramidei și mormântului, în același timp cei doi erheologie gipteni luptându-se pentru a face cea mai importantă descoperire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net