Cele mai tari filme și seriale care se lansează pe Netflix în ianuarie 2024. Joacă și o actriță super sexy în rolul unei traficante

Cele mai tari filme și seriale care se lansează pe Netflix în ianuarie! Luna aceasta ne vom putea bucura de producții geniale pe care nu ai voie să le ratezi! Într-unul dintre seriale joacă și o actriță super sexy: Sofia Vergara, care vine în rolul unei mari traficante de droguri!

netflix pixabay png

Cele mai tari filme care se lansează pe Netflix în ianuarie

Kubra - 18 ianuarie

Kübra îl are în rolul lui Çagatay Ulusoy în rolul lui Gökhan Sahinoglu, un mecanic care trăiește pe străzile lăturalnice din Istanbul și care încearcă să își refacă viața pentru a se căsători cu iubirea vieții sale. Dar viitorul său va fi dramatic de diferit de ceea ce își imaginează.

Viața obișnuită a lui Gökhan este perturbată atunci când începe să primească mesaje cu mențiunea „Ești diferit!" de la un utilizator pe nume Kübra, prin intermediul unei platforme de socializare online din care face parte. Cu timpul, Gökhan înțelege semnificația acestui mesaj și află cine este Kübra, care îi oferă informații și avertismente despre lucruri pe care nimeni nu le știe, inclusiv evenimente neașteptate, părând să prezică viitorul. Acceptarea acestui mesaj îl poartă într-o călătorie dificilă, în care va avea atât dușmani, cât și susținători, și se va trezi luând partea unui conflict pe care îl vede ca fiind „războiul dintre întuneric și lumină".

From the Ashes - 18 ianuarie

Un film captivant, bazat pe fapte reale, care spune povestea unui dezastru catastrofal la o școală de fete. Povestea are loc într-o școală de fete, unde o zi obișnuită se transformă într-un coșmar atunci când un incendiu misterios izbucnește în subsolul școlii. Haosul și panica care urmează oferă o descriere captivantă a supraviețuirii și a perseverenței. Deși fictiv, acest film de neratat se bazează pe o catastrofă reală, în care un incendiu a izbucnit într-un cadru similar, având repercusiuni dezastruoase. Khaled Fahed a regizat filmul, în care joacă Shaima AlTayeb, Khairyeh Abu Laban, Adwa Fahad, Darin AlBayed și Aesha AlRefai.

Griselda - 25 ianuarie

Queenpin. Inovator. Mamă. Ucigașă. Griselda este o femeie puternică. Griselda este povestea unei mame dedicate care a fondat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie, de la geniile creative din spatele Narcos. Când va începe serialul, veți putea vedea cum amestecul ei letal de cruzime neașteptată și farmec i-a permis să navigheze cu măiestrie între afaceri și familie. Încă ceva! Protagonista filmului este nimeni alta decât superba Sofia Vergara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net