Chinurile prin care a trecut Alex Delea, unul din câștigătorii „Survivor”, în copilarie: „Nu aveam apă caldă, n-aveam de mâncat”

Alex Delea (25 de ani), marele câștigător din 2022 de la „Survivor”, a marelui trofeu și a sumei de 100.000 de euro și-a deschis sufletul recent, în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge” și a povestit unei țări întregi despre povestea sa tristă de viață dar și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii doi ani.

„Când eram mic n-aveam lumină, nu aveam apă caldă, n-aveam de mâncat, nu prea aveam necesitățile să trăiești normal, dar chestia că nu avea nimeni din bloc, era absolut ceva normal. Toată lumea era săracă, dar atunci, în acea perioadă, greul l-a tras mama, mamaia, mătușa…până când? Până când a plecat mama, când aveam eu patru ani, în străinătate, la muncă, să avem ce mânca. Tatăl meu nu prea e deloc (în viețile lor – n.r), nu a fost deloc lângă noi” a spus public Alex Delea.

<Survivor>, înger păzitor

Alex Delea a mai spus și cât de mult a reușit să îl ajute pe el și pe mama competiția, de acum doi ani, din Republica Dominicană când a și câștigat marele premiu:

„Mie <Survivor> mi-a schimbat viața total. Pentru mine, viața înainte era cam așa: munceam la mama, aveam salariu, îmi mai dădea și peste salariu, nu mă interesa viața în general. Eram foarte fericit și sunt fericit și acum. Eu am câștigat <Survivor> să ne salvăm familia, practic, că mama deja își cheltuise toți banii pentru barul asta nou pe care îl avem practic”.

Click! spune

De la începutul acestui an, Alex Delea se află în Republica Dominicană, la „Survivor All Stars”, de la PRO-TV, în tabăra Războinicilor. Tânărul, până în prezent, a făcut față cu brio la toate probele ce au apărut pe traseu și pare mai motivat ca niciodată să ajungă din nou printre ultimii concurenți din acest show sportiv de la PRO-TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net