Cine este Daria Mușat, concurenta care a ridicat întreaga sală în picioare la „Românii au talent”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Daria Mușat a făcut senzație pe scena de la „Românii au talent” în prima ediție din cel de-al 13-lea sezon. Fata este înzestrată cu o voce fantastică. A interpretat „Lie ciorcârlie” și a ridicat toată sala în picioare.

Ce părere au avut jurații de la „Românii au talent” despre prestația artistică

Juriul a amuțit la finalul interpretării. Daria Mușat a avut stăpânire de sine și nu părea să aibă emoții deloc.

„Ia uite, Daria, ce ai făcut. Ai ridicat sala în picioare”, i-a spus Andra. „Te felicit, că ai cântat foarte bine. Te-ai aruncat la o melodie foarte grea…La 10 ani să cânți Lie ciocârlie…mi se pare incredibil”, completează artista. „Daria este foarte vorbăreață și dezinvoltă, iar pe ea o atrage muzica populară, se regăsește în aceste piese și afirmă că „lumea nu mai prețuiește muzica populară la fel ca înainte”, a mai spus Andra. 

Daria Mușat
Daria Mușat

„Daria, mie mi se pare că ai un timbru special și sunt mari șanse ca treaba asta să te facă pe tine mare în muzică. Bravo!”, i-a transmis și Dragoș fetiței-fenomen, Daria Mușat.

„Cred că ești tare talentată, Daria. Ai atacat atât de bine doina, încât am suspectat în prima parte că e înregistrat. Vă dau cuvântul meu de onoare. Și m-am uitat cu atenție pentru că suna foarte bine. Ești foarte talentată, a fost foarte, foarte, foarte bine!”, a declarant Andi Moisescu.

Daria Mușat a primit patru de „Da” și va merge în etapa următoare.

Daria Mușat
Daria Mușat

Cine este Daria Mușat?

Daria are 10 ani și este din județul Buzău, Goldeanu-Sărat. Ea face parte dintr-o familie de oameni simpli, agricultori, iar mama sa mai lucrează și în croitorie, ceea ce înseamnă că fata nu a avut de la cine să moștenească talentul ei măreț. Părinții ei o susțin și își doresc să aibă parte de succes.

Concurenta s-a născut în Spania, unde a trăit timp de trei ani, după care toată familia ei s-a întors în România. Părinții ei își doreau să o integreze cât mai bine în societate și au hotărât că ar fi o alegere bună dacă o vor înscrie la cursuri de muzică. Cu toate acestea, ei nu se gândeau că muzica va ajunge să fie atât de prezentă în viața fetiței lor.

Daria nu cântă doar muzică populară, cântă și muzică bisericească și ușoară. Până acum a reușit să obțină numeroase medalii la diferite concursuri.

A spus că dacă va câștiga marele premiu, își dorește să își ajute părinții, în semn de apreciere pentru tot suportul oferit. Chiar dacă nu reușește să ajungă în fiecare zi de duminică la biserică, atunci când merge, cântă cu bucurie și se implică foarte mult.

Daria Mușat a participat la ”Next star”, la Antena 1. 

Sezonul 13 aduce o mulțime de talente noi

Chiar dacă au trecut 12 sezoane, cel de-al 13-lea nu ezită să aducă talente noi.

„Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi”, a spus Andra.

Emisiunea „Românii au talent” se poate vedea în fiecare vineri la Pro TV la ora 20:30.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net