Claudia Ghițulescu răspunde atacurilor Elenei Merișoreanu. Ce declarații a făcut interpreta de muzică populară

Folclorul românesc este zdruncinat de un alt scandal care ar a pornit între două cântărețe celebre de muzică populară. Una dintre părțile implicate este Elena Merișoreanu, iar cealaltă este Claudia Ghițulescu. Artista a făcut o serie de acuzații dure la adresa colegei de breaslă. 

Claudia Ghițulescu și Elena Merișoreanu / foto: colaj Click!
Claudia Ghițulescu și Elena Merișoreanu / foto: colaj Click!

Claudia Ghițulescu se numără printre persoanele care au intrat în vizorul Elenei Merișoreanu. Dacă în urmă cu o seară făcea diverse declarații în mediul online, acum a venit rândul Claudiei să reacționeze. 

„Sunt șocată pentru că mereu am respectat-o!”

Claudia Ghițulescu mărturisește că nu știe de unde a început acest conflict dintre ea și Merișoreanu. Mereu a considerat-o ca pe o a doua mamă și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Cu toate acestea, Elena ar fi dat dovadă de un comportament care a lăsat de dorit față de colega sa de breaslă: a înjurat-o și a blestemat-o. 

„Pentru prima dată când am auzit ceea ce a comentat doamna Merișoreanu și sunt șocată pentru că mereu am respectat-o, pentru mine a fost chiar ca o mamă și nu înțeleg de unde atâtea lucruri să le spună pe care nu le dovedește. Să spui că ai auzit, că a făcut... când eu m-am dus la dumneaei la o emisiune și i-am zis: ”Sărut mâna, ce faceți?” și a început să urle, dar știți ce înseamnă urlat? Și țipat, o am înregistrată.

Eu eram cu telefonul în mână și am rămas șocată. (...) Atunci a spus că i-a spus dumneaei cineva, nu înțeleg, nu am înțeles niciodată care este problema. (...) A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească, să îmi dorească... Doamne, câte mi-a zis”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Știrile Antena Stars.

„Nu e vorba de nicio invidie”

Artista a mărturisit că nu înțelege ce soi de probleme are Elena Merișoreanu cu ea, mai ales că între ele nu a existat niciodată vreo dispută. La final, cântăreața a punctat faptul că sentimentele sale față de Elena Merișoreanu rămân neschimbate.

„Nu m-am certat! Nu am avut nimic cu doamna Merișoreanu! M-a afectat pentru că eu nu știu nimic din ce spune dumneaei să fi făcut. Nu știu! (...) O respect, o iubesc și asta este, e alegerea dumneaei ce vrea să facă. (...) Nu e vorba de nicio invidie, nici din partea dumneaei, nici din partea mea”, a mai declarat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Cornulete cu rahat  Sursa foto shutterstock 1725228796 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
film jpg
banner pepe vs pastrama png
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania jpg
image png
netflix pexels jpg
raluca badulescu serghei mizil instagram jpg
netflix jpg
augustin viziru colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net