Concert Ştefan Bănică jr, de Crăciun la tv. Tot ce au pregătit televiziunile pentru 25 decembrie

Maratoane de filme şi ediţii speciale ale emisiunilor tv cu care ne-am obişnuit deja, aşa arată anul acesta Crăciunul la tv. Click! îţi prezintă cele mai importante recomandări din weekendul de sărbătoare care ne aşteaptă.

Ştefan Bănică, în concert
Ştefan Bănică, în concert

PRO TV, filme toată ziua

Filmele fac legea în toate zilele de Crăciun la PRO TV, care transmite producţii tematice şi mai vechi, şi mai noi, precum „Goana după cadou” din 1996, cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal, şi „Minunea” (2017), cu Julia Roberts, dar şi alte filme: „Jumanji: Aventură în junglă”, „Frumoasa şi bestia”, „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”.

Antena 1: Maraton «Singur acasă»

În Ajun, Antena 1 a pregătit un maraton al celor mai îndrăgite filme de Crăciun şi difuzează între orele 20.00 şi 02.30 toate cele trei „Singur acasă”.

De asemenea, pe toată durata zilei, postul difuzează şi alte filme tematice, maraton ce continuă şi în prima zi de Crăciun.

Ştefan Bănică continuă tradiţia de a aduce atmosfera magică a Crăciunului în casele românilor
Ştefan Bănică continuă tradiţia de a aduce atmosfera magică a Crăciunului în casele românilor

Dar momentul culminant e asigurat de concertul oferit de Ştefan Bănică jr şi difuzat pe 25 decembrie, de la 00.00 la 00.45.

De 20 de ani încoace artistul oferă spectacole de Crăciun memorabile, anul acesta fiind primul în care show-ul său este realizat în exclusivitate pentru televiziune.

Ca de obicei, Bănică va cânta şi alături de invitaţi. De data aceasta vor urca pe scenă alături de el Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Elwira şi Mihai Petre, Simona Gherghe.

A doua zi de Crăciun e dedicată divertismentului: Antena 1 transmite finala concursului „iUmor”.

Bănică ţine concert pentru al 20-lea an consecutiv, dar de această dată dintr-un platou tv
Bănică ţine concert pentru al 20-lea an consecutiv, dar de această dată dintr-un platou tv

La TVR 1, copiii sunt vedetele

Alina Sorescu şi corul său de copii, Picii lu’ Soreasca, au pregătit un program special de sărbătoare, pentru emisiunea „Vorbeşte corect!” din Ajun, de la ora 10.00.

Vor fi explicate cuvinte şi expresii legate de sărbătoarea Crăciunului şi se vor cânta cele mai frumoase colinde româneşti.

Alina Sorescu și corul său de copii, Picii lu’ Soreasca, au pregătit program special de sărbătoare
Alina Sorescu și corul său de copii, Picii lu’ Soreasca, au pregătit program special de sărbătoare

O altă emisiune de sărbătoare, „Moş Crăciun... de împrumut”, unde de asemenea copiii sunt vedetele, va fi prezentată de Costin Teodorescu alias Teo Magic tot în Ajun, de la ora 17.00.

Prima zi de Crăciun este consacrată emisiunilor dedicate spiritualităţii, colindelor şi filmelor tematice, iar în a doua zi Iuliana Tudor prezintă semifinala competiţiei „Vedeta populară” (21.00).

În a doua zi de Crăciun, Iuliana Tudor prezintă semifinala competiţiei „Vedeta populară”
În a doua zi de Crăciun, Iuliana Tudor prezintă semifinala competiţiei „Vedeta populară”

Prima TV, ediţii speciale

Ediţii speciale ale emisiunilor consacrate ale postului, aşa arată programul de Crăciun pregătit de Prima TV.

În Ajun este „Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu (de la ora 15.00), „Cronica Cârcotaşilor” cu Ioana Petric şi Codruţ Kegheş de la ora 20.00, apoi un episod tematic din „Secretele preşedintelui” cu Grig Chiroiu, Toni Ionescu şi Livia Taloi (de la ora 22.00) şi un film cu aromă de Sărbători de Iarnă, „Borcanele de Crăciun”.

Prima zi de Crăciun este maraton de filme, care culminează la 20.00 cu o superproducţie, „Grace of Monaco”, cu Nicole Kidman în rolul principal.

Iar în a doua zi de Crăciun este rândul lui Mircea Dinescu să prezinte o ediţie specială a emisiunii sale, „Poezie şi delicateţuri”, de la ora 14.00.

TVR 2 transmite slujba de Crăciun

Ca în fiecare an, canalul al doilea al Televiziunii Române transmite în Ajun (de la ora 20.30) slujba de Crăciun, celebrată de către Sanctitatea Sa Papa Francisc în Bazilica San Pietro (Sfântul Petru) din Vatican.

Apoi, de la ora 22.00, comedia face legea, în ediţia specială de la „Gala umorului”, emisiune prezentată de actorii Corina Dănilă şi Dragoş Huluba.

În prima zi de Crăciun Marina Almăşan şi colegul ei, Costin Teodorescu alias Magic Teo prezintă ediţia specială a emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, iar ziua de duminică e dedicată filmelor.

Click! spune

Click! ţi-a pregătit două ediţii speciale ale ghidului tv. Astfel, numerele dedicate Crăciunului şi Revelionului apar pe piaţă cu o zi mai devreme, adică joi, pe 23, respectiv 30 decembrie. Ediţia din 23 o are pe copertă pe Ilinca Vandici, care a pozat special pentru Click! TV în sexy-Crăciuniţă.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net