Copilărie „înghețată” pentru Daniela Gyorfi. Cântăreața a trecut prin chinuri inimaginabile: „Îmi era foarte frig!”

Se bucură de un real succes pe plan profesional și încântă românii cu melodiile ei, însă amintirea tristă a perioadei lipsită de resurse din copilărie dăinuiește și acum în mintea Danielei Gyorfi. Cât de greu a fost pentru artistă perioada copilăriei și cu ce probleme s-a confruntat atât ea, cât și mama sa, a mărturisit recent. 

Copilăria Danielei Gyorfi / foto: colaj Click!
Copilăria Danielei Gyorfi / foto: colaj Click!

Viața Danielei Gyorfi nu a fost una ușoară, iar acest lucru este deja știut. Cu toate că în prezent are familia pe care și-o dorește alături de partenerul ei George Tal și fetițe lor Maria, cântăreața își amintește ori de câte ori este întrebată de copilăria tristă și sărăcăcioasă pe care a avut-o. 

Daniela Gyrofi, copilărie marcată de lipsuri 

Asumată și sinceră așa cum se arată mereu în fața celor de acasă, Daniela Gyorfi a vorbit despre cât de dificile au fost pentru ea iernile. Totul se întâmpla în perioada lui Ceaușescu, atunci când românii erau nevoiți să supraviețuiască un trai plin de lipsuri și griji. 

Vedeta nu uită nici acum iernile grele, când lipsa banilor nu-i permitea nici măcar să își cumpere o pereche de cizme, fiind nevoită să meargă într-o pereche ponosită de teniși. 

„Mamă, am o imagine foarte proastă despre ierni, asta nu înțelege Maria. Când vede zăpadă se bucură foarte mult, și o înțeleg că și eu mă bucur foarte mult când ninge. Dar, pentru cei care sunt de seama mea și mai în vârstă decât mine, trăind pe timpul lui Ceaușescu noi nu aveam căldură, nu aveam gaze, nu aveam lumină, aveam doar 2 ore la TV, cred că zi de zi, nu mai țin minte cum era. Apă caldă nici atât. Eu eram în București, că acolo m-am născut și acolo am stat. Și eu cu mama mea aveam țurțuri în casă, la geamuri. 

Fiind foarte săracă nu aveam cizme iarna. Deci au fost ierni când eu nu am avut cizme. Aveam teniși din ăia chinezești, din material. Și în tenișii ăia eu aveam pungi, ca să nu intre direct apa, zăpada. Și îmi era foarte frig. 

Îmi place foarte mult iarna, dar mi-ar plăcea să fie cum o vedem noi la munte sau să stau la o cabană, sau să stau în casă așa, o săptămână, să ningă frumos (...)

Eu iubesc primăvara. Tot timpul când aud păsărelele când vin, deja miroase ușor a primăvară, iubesc acest anotimp, iubesc vara, îmi place și toamna. Eu sunt născută toamna, și îmi place până să apară lapovița și frigul ăla”, au fost mărturisirile Danielei Gyorfi în cadrul unei emisiuni online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net