Daniela Gyorfi, sfâșiată la zece ani de la moartea mamei sale: „Îmi vine să intru în groapa aia!”

Daniela Gyorfi (54 de ani) este un munte de putere! Mereu cu zâmbetul pe buze și pusă mereu pe șotii artista de muzică de petrecere ascunde în sufletul său o suferință fără margini de zece ani. Artista a mărturisit recent în „Laivu' lu' Enache” că de când a murit femeia care i-a dat viață nu își mai serbează ziua de naștere.

Mama Danielei Gyorfi, Anica Diță, a murit în urmă cu zece ani, la vârsta de 62 de ani, după o luptă crâncenă cu boala! Femeia a fost timp de 33 de ani paralizată la pat ba mai mult s-a și luptat, în același timp, și cu diabetul dar și cu cancerul pulmonar. Astfel, că moartea Anicăi a lăsat în urmă multe amintiri frumoase în sufletul fiicei sale.

„Cum te strânge mama ta la piept nu o să te strângă nimeni. Îmi lipsește căldura și înțelegerea mamei.  Am iubit-o și o iubesc și acum. Când mă duc la cimitir, la ea, îmi vine să intru în groapa aia. Am rămas de zece ani de zile cu o mare tristețe. După moartea mamei mele nu mai vreau să mai aud de ziua mea. Nu mai vreau”, a spus Daniela Gyorfi în cadrul podcastului “Laivu' lu' Enache”.

Danilea Gyorfi, un artist realizat

Daniela Gyorfi are o familie frumoasă. Sursă: Instagram

În cadrul podcastului, cântăreața a mai vorbit public și despre faptul că se simte o femeie norocoasă cu darurile oferite de Dumnezeu în viață:

„Doamne, sunt fericită, am un copil, îl am pe George, din punct de vedere muzical eu stau foarte bine, am câțiva prieteni ce îi număr pe degetele de la o mână, am cunoștințe. Sunt realizată față de cum am plecat în viață. Nu am avut nimic, nici casă, dar nimic. Dormeam cu mama în spital!”.

Click! spune

Daniela Gyorfi și George Tal, tatăl Mariei, sunt împreună de 17 ani și îmbină cu succes viața de familie cu cea artistică, partenerul de viață al artistei fiind și impresarul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net