Trupuri sexy și mișcări lascive, rețeta succesului. Videoclipurile solistelor noastre sunt demne de filme erotice FOTO

Ultima actualizare:

    Adina de la Heaven, scene fierbinţi pe plajă
Adina de la Heaven, scene fierbinţi pe plajă

Trupuri sexy şi mişcări lascive! Solistele noastre ştiu care e reţeta videoclipurilor de succes, cu care fac ravagii în topuri, în sezonul estival. Fetele de la trupa Heaven, INNA, Alexandra Stan, Andreea Bălan, rivala ei, Misty, şi chiar şi veterana Daniela Gyorfi nu au ezitat să cânte aproape goale.

Fetele de la trupa Heaven, surorile Adina şi Roxana Postelnicu şi Alina Roşca (Alianna), au încins turiştii de pe plaja insulei Lefkada (Grecia), la filmările noului lor videoclip pentru piesa „La La Love”. Îmbrăcate în costume de baie minuscule, româncele şi-au expus trupurile sexy în toată splendoarea lor. De departe, Adina (36 de ani), lidera turpei, a fost cea mai îndrăzneaţă. Cu un trup bine lucrat la sală, blonda s-a unduit aidoma unei nimfe în valurile înspumate ale mării, în braţele unui tânăr musculos de 22 de ani. Asta în ciuda faptului că acasă o aştepta iubitul ei, muzicianul Glance, în vârstă de 25 de ani, semn că solistei îi cam plac tinereii. Timp de 19 ore, sub îndrumarea regizorului Florin G. Botea, fetele s-au hârjonit de mama focului în apă cu tânărul model, scenele lascive din videoclip fiind desprinse parcă dintr-un film interzis minorilor.

Misty şi-a arătat, în premieră, sânii micuţi

Misty (24 de ani), solista care anul trecut a lăsat-o pe Bălanca fără Keo (36 de ani), a renunţat şi ea la imaginea de fată cuminte şi şi-a arătat latura pasională. Astfel, în cel mai nou videoclip al ei, ”Ragga Girl”, lansat recent, Misty “s-a dezbrăcat” de inhibiţii şi şi-a expus în premieră sânii feciorelnici. Mai mult, Alexandra Pavel, pe numele ei adevărat, a demonstrat că ştie să se mişte şi în dormitor, ea dansând provocator pe ring, spre disperarea rivalei ei, Andreea Bălan.

Misha a făcut furori pe iaht cu noile implanturi

În ianuarie 2014 a devenit mamă, dar a hotărât să-şi reia cariera muzicală. Vara aceasta, Misha (23 de ani) a revenit în forţă pe scenă cu un nou proiect muzical fierbinte, realizat în colaborare cu soţul ei, Connect-R (32 de ani), şi colegul ei de trupă, DJ Sava. Apetisanta blondă a filmat la Paris şi la Monaco un nou videoclip, la piesa “Amor a Monaco”, în care şi-a expus din plin sânii recent siliconaţi. Pe nisipul fierbinte, doar în costum de baie, Misha a făcut furori cu formele sexy. 

Daniela Györfi, cu silicoanele cât pepenii pe afară

La 46 de ani, Daniela Györfi nu se dezminte şi a lansat un videoclip foarte senzual la piesa “Să se audă până în America”. Daniela îşi expune silicoanele bombate, sugrumate într-un sutien minuscul, şi dansează de parcă ar fi o puştoaică de 16 ani. Imaginile incendiare vorbesc de la sine, iar dansatoarele artistei aduc un plus de culoare. «Să se audă până în America» este noua piesă cu care sunt acum în promovare. Sper să vă placă şi s-o cântăm împreună la spectacole!”, spune, mândră, Daniela Györfi.

Alexandra Stan, fără chiloţei, alături de Inna

Alexandra Stan (26 de ani) şi Inna (28 de ani) au scos şi ele, vara aceasta, un videoclip extrem de sexy la piesa “We Wanna”, o colaborare cu interpretul hitului “Gasolina”, Daddy Yankee. Atmosfera este una de distracţie molipsitoare. Alexandra Stan şi Inna merg împreună la club, încingând acolo toate spiritele, dar mai ales pe cele masculine. Cele două poartă ţinute foarte sexy, iar Alexandra, mai curajoasă, a renunţat la chiloţi în anumite scene.

Andreea Bălan a renunţat la sutien în SUA

Solista nu s-a pus pe plâns după despărţirea de americanul Michael, ci a lansat la începutul lunii clipul piesei ”Throw Your Money”, filmat în America, şi în care îşi arată sânii jucăuşi şi funduleţul obraznic. Acesta nu este singurul videoclip realizat peste Ocean, căci solista s-a dezlănţuit şi a mai dat gata încă un material video. Şi cum în prezent e o femeie liberă şi lipsită de prejudecăţi, Andreea a fost foarte dezinhibată la filmări. A găsit şi ea un musculos, în braţele căruia a filmat scene fierbinţi la malul Oceanului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net