Daniela Gyorfi s-a supărat că nu a mai apucat să cânte la nunta lui Alin Oprea! „Am așteptat ore întregi! Am stat la coadă!”

#Exclusiv Click!

Chemată să cânte la nunta lui Alin Oprea cu Medana, Daniela Gyorfi nu a mai apucat să urce pe scenă. Solista venise special de la un concert din țară, ca să-i fie alături colegului ei, în ziua cea mare.

Nunta lui Alin Oprea cu frumoasa Medana a fost o adevărată desfășurare de forțe. Au fost peste 500 de invitați, dintre care majoritatea artiști. Mulți dintre ei erau tocmiți să și cânte la nuntă, însă, din păcate, nu au mai apucat să mai urce pe scenă.

Daniela Gyorfi a venit, vineri 15 septembrie, special de la un concert din țară, împreună cu Cristi Dules, la nunta lui Alin Oprea. Solista a așteptat ore întregi și chiar a stat la coadă ca să urce pe scenă, după ce fusese tocmită de impresarul și nașul mirilor, Florin Petrescu, alias Axinte, să cânte la nunta colegului de la trupa Talisman.

Daniela Gyorfi: „Nici nașa Maria Dragomiroiu nu a cântat”

Gyorfi, însă, nu a mai apucat să urce pe scenă. Nici măcar nașa, Maria Dragomiroiu, nu a mai cântat nici ea.

Eu nu mă dusesem acolo ca mesean. Am așteptat ore întregi să cânt! Nu au apucat mai mulți să cânte, nu doar eu. Nici nașa Maria Dragomiroiu nu a cântat. Eu am venit special de la un spectacol de la Odobești. Eu nu m-am dus ca mesean, mă dusesem doar ca să cânt. Probabil că s-a decalat programul, nu știu ce s-a întâmplat!

Noi am venit de la cântări, eu am venit cu Cristi Dules și tot am așteptat până pe la 4-5 să cântam! Am stat cât am stat. Nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți. Nu știu dacă au fost chiar 500 invitați, eu nu am intrat să stau la masă. Am tot intrat, ieșit.

„Era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față!”

Nu m-am distrat, ce să mă distrez?! Noi am ajuns undeva la ora 1 noaptea. A vorbit George cu Axinte: du-te să montezi sa cânte Daniela! Dar, era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față! S-a întârziat, au cântat niște baritoni. Au venit foarte mulți artiști că Alin e colegul nostru. Eu am venit special pentru el ca să cânt, nu am vrut să stau la masă. Noi în week-end avem evenimente.

El ne-a dat invitația demult, el i-a zis lui George că vrea să vină Daniela să cânte. Week-end-ul acesta am avut multe evenimente. I-am zis lui George că dacă nu ajung să cânt îi dăm omului plicul și asta e!”, a povestit contrariată Daniela Gyorfi, în emisiunea lui Dan Capatos. de la Antena Stars.

„Medana a lansat o carte și s-a decalat programul total”

Nunta Medanei cu Alin Oprea a fost înțesată de momente emoționante și spectaculoase. Așa se face că programul artiștilor ce trebuiau să cânte a fost dat peste cap.

Au fost mulți artiști. Am înțeles că Medana a lansat o carte, s-a decalat programul total. Nu știu ce carte a lansat, poate că sunt poezii de dragoste și se leagă cu nunta. Poate a dat cărți, dar nu s-a ajuns la toți invitații.

M-am bucurat mult că el și-a revenit, nu e ușor să divorțezi! Nu mai avea nici un ban“, a mai spus Dana Gyorfi.

Medana Oprea: „Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă ca să apuce să cânte toți artiștii”

Medana, mireasa lui Alin Oprea, a recunoscut că nunta lor ar fi trebuit să fie mult mai lungă, pentru ca toți artiștii prezenți să apuce să urce pe scenă.

Artiștii au fost foarte mulți, așa de mulți că unii nu au mai apucat să cânte, din păcate! Mai aveam nevoie de opt ore de nuntă. Țin să le mulțumesc din tot sufletul și să-i asigur de toată iubirea și recunoștința mea. Oamenii aceștia au găsit soluții, nu scuze ca alții, deși aveau motive bine întemeiate pentru care să nu vină.

După vals, a avut loc lansarea primului meu volum de poezii. Nu am vrut o nuntă clasică, tradițională. Eu nu a vrut să fiu furată timp de 30-40 de minute. Am preferat să lansez cartea pe care am oferit-o cadou la plecare invitaților”, a declarat Medana, pentru Click!

Medana și Alin Oprea și-au jurat credință și iubire eternă, vineri, 15 septembrie 2023, la un local de lux din Otopeni, în prezența a zece perechi de nași: marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, Aurelian Boiț (Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin”) și soția Daniela, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net