Daniela Gyorfi, dezvăluiri uluitoare despre cearta cu Liviu Guță! Ce a putut să spună manelistul despre mama ei?! „Era să mor”

#Exclusiv Click!

Daniela Gyorfi iartă, dar nu prea uită! Artista este și acum supărată pe Liviu Guță, manelistul care a dezamăgit-o cel mai tare, după succesul lor uriaș cu piesa „De ce mă minți”! Artista a făcut dezvăluiri uluitoare despre motivele care au dus la ruptura definitivă de acesta! Cei doi nici nu-și vorbesc nici în prezent, deși au trecut 10 ani de la scandal.

Daniela Gyorfi (54 de ani) a devenit consacrată în lumea manelelor prin intermediul lui Liviu Guță. Cei doi au avut un succes uriaș, atunci când au lansat, în duet, celebra piesă „De ce mă minți”.

Relația lor, însă, s-a rupt definitiv, în urmă cu mai bine de 10 ani. Manelistul a ieșit public, la tv, cu un scandal ce o avea în centru chiar pe mama Danielei Gyorfi, care era paralizată la pat.

Artistul a făcut atunci afirmații pentru care Daniela nu este dispusă să-l ierte nici în ziua de azi.

Daniela Gyorfi: „Nu am luat niciun ban de pe urma hit-ului «De ce mă minți?»”

Nu am luat niciun ban de pe urma hit-ului «De ce mă minți»”. Nu îl aveam pe George impresar.

Cu Liviu Guță m-am certat din cauza caracterului, nu banii. Nu ne-am împăcat, eu nu am vorbit cu el. Pe mine m-a deranjat foarte tare Liviu, pentru că eu nu am înțeles niciodată comportamentul lui.

Ești cu un om care este ok cu tine și vii la televizor și spui niște lucruri din cauza cărora era să mor de inimă. În anul în care a murit mama, 2013, el a venit cu un scandal mare la televizor, l-a învățat cineva, probabil”.

Daniela Gyorfi la „Detectorul de minciuni”, de la Kanal 2 Sursa: Youtube
Daniela Gyorfi la „Detectorul de minciuni”, de la Kanal 2 Sursa: Youtube

„Era să mor de inimă lângă mama...”

Am zis că nu intru în direct să vorbesc, dar am intrat în momentul în care a zis că eu o bat pe mama mea și o țin în debara. Era să cad și să mor de inimă lângă mama, care așa bolnavă cum era, a stat lângă mine. El și-a cerut scuze, dar pentru mine a fost mult prea mult”, a spus Daniela Gyorfi, la emisiunea „Detectorul de minciuni”, de la Kanal 2.

Mama solistei a fost paralizată timp de 33 de ani. Daniela a avut grijă de ea până în momentul în care femeia s-a stins din viață, în luna septembrie a anului 2013.

Această discuție cu Liviu, neînțelegerile noastre sau problemele pe care le-am avut, au fost acum 10 ani de zile, când mama încă trăia. Atunci el a avut un pr, nu știu cum a gândit, sau de ce a făcut lucrul ăsta! Cert este că ne-a târât într-un scandal din acesta pe George și pe mine, pe la emisiuni.

Am iertat, dar nu am uitat și nu o să uit! Datorită faptului că am avut un mare succes și am intrat în muzica de petrecere, în manele, împreună cu el, mă face să nu mai fiu așa de tare supărată pe el, dar nu o să uit ce mi-a făcut, pentru că el nu a fost corect”.

Daniela Gyorfi: „Acum două zile l-a sunat pe George! Eu nu am ce vorbi cu el! Iert, dar nu uit!”

Dacă voia să se lanseze, să apară la tv și să se promoveze, nu trebuia să se ia de un om care a fost lângă el. Noi am făcut echipă, am avut spectacole, am avut un mare succes. Nu mi se par deloc normale aceste lucruri.

După atâția ani de zile, nu e singurul om care mă dezamăgește, dar asta e! E foarte greu să găsești sau să ai prieteni în showbiz. Lucrul acesta l-am învățat de-a lungul anilor: prietenii pe care-i credeam prieteni, mi-am dat seama că nu-mi sunt prieteni!

Acum câteva zile l-a sunat pe George, a vorbit George cu el, eu nu mai am nimic de discutat cu el. N-am nimic personal cu el, îi doresc să aibă succes, spectacole. Îi mulțumesc doar pentru faptul că am făcut un super hit, de aia niciodată nu voi fi foarte supărată pe el. Nu uit ce am făcut împreună, dar așa sunt oamenii!”, a declarat Daniela Gyorfi, în exclusivitate pentru Click!, în legătură cu acest scandal.

În anul 2004, Daniela Gyorfi a dat lovitura în lumea manelelor înregistrând o melodie cu manelistul Liviu Guță. Cei doi cântau, pe atunci, în aceleași spectacole organizate pentru campaniile electorale, iar manelistul a întrebat-o pe Daniela dacă este de acord să cânte împreună o piesă de-a sa, care se afla în top la acea vreme, „De ce ma minți”.

Daniela a acceptat să cânte piesa în duet cu el, cu condiția să fie pusă pe un ritm dance. „De ce ma minți” a devenit rapid un hit!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net