Daniela Gyorfi, surpriză din partea partenerului de viață, George Tal. Unde o duce și de ce

#Exclusiv Click!

Daniela Gyorfi (55 de ani) lucrează fără pauze și este mereu preocupată de evenimente și concerte, piese noi la care lucrează pe bandă rulantă și cât mai mult conținut pe care îl aduce pentru fanii ei pe social media. Pentru că nu are niciodată timp pentru ea și este mereu la foc automat, partenerul său de viață, George Tal s-a gândit să îi facă o surpriză și o bucurie totodată.

Luna ianuarie e deja spre sfârșit iar februarie se apropie cu pași repezi așa că în luna iubirii, Daniela Gyorfi se va bucura din plin de o vacanță care pică la fix, un cadou primit în avans de Valentine’s Day.

Eu muncesc foarte mult și niciodată nu am timp pentru mine sau pentru o vacanță cu familia pentru că sunt foarte focusată pe ceea ce fac. George mi-a făcut cadou o vacanță în Spania, la căldură, acolo unde îmi plac mie, în Valencia și prin împrejurimi, așa că a venit numai bine această surpriză. O să plecăm în luna februarie pentru că este un cadou de Valentine’s Day. Mergem în familie, și cu Maria, și încă un prieten de-al nostru. Vom îmbina relaxarea cu puțin shopping și pentru că nu pot să stau, bineînțeles că voi filma acolo și două videoclipuri. Abia aștept să mănânc fructe de mare proaspete și să petrecem mai mult timp în familie”, ne-a mărturisit Daniela Gyorfi care în luna februarie are și doi sărbătoriți acasă.

„Așa este, în februarie îi aniversăm atât pe George cât și pe Maria. George împlinește 55 de ani pe 11 februarie, iar Maria face deja 13 ani, pe 16 februarie, așa că vacanța în Spania s-a nimerit la fix”, a mai adăugat artista care pregătește și o nouă schimbare de look pentru începutul acestui an, lăsându-se pe mâinile hairstylistului său de încredere, Adi Constantin.

„Nu curge miere când ești normal”

Eu nu sunt cu dietele acum. O să continui cu tratamentele corporale, ca să mă mențin în formă și o schimbare de look, nu știu ce vrea să îmi facă Adi Constantin, dar o să fie o surpriză!”, a mai completat Daniela Gyorfi care merge deja pe 18 ani de relație cu tatăl fiicei sale și partenerul ei de viață, George Tal.

„Mergem pe 18 ani cu relația noastră! Într-adevăr, după atâția ani de zile ne-am pliat unul după altul. Avem o relație normală, și cu bucurii și cu probleme, am trecut prin tot felul de evenimente care ne-au unit mai mult, la mine au fost unele destul de neplăcute, dar ne-au făcut mai puternici. Suntem un cuplu normal, nu curge miere când ești normal, te mai cerți, te mai împaci, așa este viața!”, ne-a mărturisit Daniela Gyorfi despre cum decurge relația ei de cuplu cu George Tal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net