Cosmin Cernat este prezentator la „Insula de 1 milion”, de la Kanal D: „O experienţă unică într-o viaţă”

Ultima actualizare:

S-a aflat prezentatorul de la „Insula de 1 milion”! Cosmin Cernat se va afla la cârma reality show-ul de aventură cu cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România, 1.000.000 de lei, ce va fi difuzat, în curând, la Kanal D.

Unul dintre dintre cei mai apreciaţi oameni de TV din România, Cosmin Cernat, se va afla la „Insula de 1 milion”, alături de cei 50 de concurenţi, nu doar în calitate de prezentator, dar şi de ghid al acestora, într-una dintre cele mai surprinzătoare călătorii.  

Cu o experienţă de trei decenii în media, prezentator TV de succes, aflat la cârma unor emisiuni ce au făcut istorie şi au schimbat faţa divertismentului în România, om de radio, comentator sportiv şi intervievator excepţional, observator abil și empatic, Cosmin Cernat va face cunoscut publicului tot ceea ce se întâmplă relevant pe „insula de 1 milion” şi va fi în permanenţă alături de concurenţi, pe tot parcursul competitiei. 

Cu o capacitate extraordinară de a surprinde esenţialul în dinamica evenimentelor, Cosmin Cernat îi va ţine pe telespectatori conectaţi la suprema aventură, pe „insula de 1 milion”. 

Cosmin Cernat: „Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană”

„Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. 

Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. 

De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală”, a spus Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat are experienţa reality show-ului de aventură. Tot la Kanal D, acesta a prezentat cele trei sezoane „Exatlon”, formatul care a revoluţionat piaţa TV din România încă de la lansarea emisiunii, în ianuarie 2018. 

50 de concurenţi, cu vârste, profesii şi pasiuni diferite, vor lupta pentru visul lor, în Republica Dominicană

„Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură cu cea mai mare miză pusă la bataie de o televiziune din România, va aduce publicului, în curând, un spectacol total al naturii umane, într-un roller coaster impresionant de emoţie, competiţie, dinamică socială, într-un peisaj sălbatic, rupt de lume, în îndepărtata Republică Dominicană. 

50 de concurenţi cu vârste, profesii, pasiuni diferite se vor arunca în cel mai mare experiment social, ce va duce la un alt nivel modalitatea de a face reality show.  

Aceştia pot deveni bogaţi „peste noapte” dacă depăşesc toate obstacolele ivite şi colectează cele mai multe brăţări de pe insula de 1 milion. 
La intrarea în concurs fiecare concurent va primi o brăţară în valoare de 20.000 de lei, cele 50 de brăţări valorând împreună 1.000.000 de lei, miza uriaşă a competiţiei. 

Obiectivul concurenţilor este acela de a aduna cât mai multe brăţări pe parcursul concursului, fie câştigând brăţări în cadrul probelor, fie primindu-le „moştenire” de la cei care părăsesc competiţia. 
Pentru fiecare dintre competitori, inteligenţa socială şi modul în care ştiu să-şi apropie alţi concurenţi vor conta cel mai mult pe parcusul competiţiei. Alianţele, prietenia reprezintă cea mai puternică „ armă” pentru a ieși învingători la „Insula de 1 milion”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net