Cristi Brancu are Covid! Cum se simte prezentatorul? „Acum două ore am aflat!”

Ultima actualizare:

Cristi Brancu a fost confirmat pozitiv cu Covid 19 și a ținut emisiunea de astăzi de la Prima TV, prin Zoom, din fotoliul de acasă. Prezentatorul a aflat că este infectat cu Covid 19 în urmă cu doar două ore.

Cristi Brancu s-a infectat cu Covid la munte Sursa: Facebook
Cristi Brancu s-a infectat cu Covid la munte Sursa: Facebook

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii "Exclusiv VIP" de la Prima TV, a fost infectat cu Covid 19. Brancu a ținut astăzi, 23 martie, emisiunea din fotoliu de acasă, prin Zoom.

Dj Morris a apărut singur astăzi, 23 martie, în platoul emisunii "Exclusiv Vip", anunțând că prezentatorul emisiunii, Cristi Brancu, tocmai a fost diagnosticat cu Covid 19. Cristi Brancu a aflat în urmă cu doar câteva ore că are testul pozitiv, după ce a prezentat simptome specifice Covid, și anume nas înfundat și ochi umflați.

Cristi Brancu a ținut însă să apară totuși în emisiune prin Zoom și să o modereze din fotoliul de acasă, unde se află în autoizolare pentru cinci zile.

"Situația este sub control!"

„Am fost diagnosticat cu Covid 19 acum două ore. Sunt într-o stare bună și încerc să țin emisiunea de acasă. Sunt alături de voi, situația este sub control.

Pentru cinci zile va trebui să stau acasă, cum spune legea. Dar nu vă las, vă prezentăm în continuare exclusivitățile!" , a declarat Cristi Brancu, în emisiune.

Cristi Brancu a acuzat, încă din cursul zilei de ieri, simptome de răceală, o tuse sâcâitoare , care nu-i dădea pace, iar soția sa, Oana Turcu, l-a îndemnat să facă un test Covid.

Eu am reușit să cultiv o relație specială cu un fel de răceală. Din 2014 am un fel de răceală ciudată, dar nimic nu prevestea… Azi am avut un altfel de răceală. Aseară, Oana mi-a spus mai bine să fac un test. Îi mulțumesc domnului doctor la care am fost”, a mai declarat Cristi Brancu, la Prima TV.

Prezentatorul Prima TV a fost în week-end-ul acesta la munte, la Brașov, împreună cu familia, unde, se pare, că a și contactat virusul, la o petrecere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net