Cum a ajuns Denisa Tănase milionară? Scoasă din foame de soț: „Trăiam de la un concert la altul…”

A renăscut precum Cenușăreasa! Din artista care trăia doar din concerte, de azi pe mâine, Denise Tănase, jumătatea trupei Bambi, a ajuns, în doar trei ani, milionară în euro.

Denisa Tănase a lăsat-o mai moale cu muzica și s-a dedicat aproape în întregime afacerilor, după ce l-a întâlnit pe actualul ei soț, afaceristul Mircea Brânzei

Cei doi au reușit să construiască un brand foarte cunoscut de parfumuri în doar câțiva ani, care le-a adus bani cu nemiluita și i-a transformat în milionari.

Denisa Tănase (38 de ani) este acum femeie de afaceri de succes, stă mai mult pe la Dubai decât pe acasă și deschide magazine pe bandă rulantă în toată lumea. 

Denisa Tănase: „Când l-am întâlnit pe Mircea, nu eram într-o perioadă bună din viața mea”

Vedeta recunoaște, însă, că nu ar fi ajuns aici dacă nu l-ar fi cunoscut pe actualul ei soț. 

„A fost minunată întâmplarea pentru că noi ne-am ajutat foarte mult reciproc. De afară poate să pară că femeia este cea ajutată, în realitate, noi ne-am ajutat reciproc.

Când ne-am cunoscut, niciunul nu era într-un moment bun profesional și financiar, chiar dacă eram cunoscută în toată țara, asta nu-mi garanta o stabilitate financiară.

Majoritatea artiștilor din România trăiesc de la un concert la altul. Pe vremea aia nu se făceau bani din mediul online, deci doar din cântat. 

Reinvesteam în piese, pe scurt, când l-am întâlnit pe Mircea, nu eram într-o perioadă bună din viața mea”, a dezvăluit fosta solistă de la Bambi, în podcastul Ilincăi Vandici. 

Părinții nu au fost de acord să dea muzica pe afaceri! „Te faci vânzătoare?”

Fosta solistă a trupei Bambi a dezvăluit că nici măcar părinții ei nu au fost de acord la început cu lansarea ei în afaceri și renunțarea la proiectul muzical Bambi. 

„Tata nu se exteriorizează, nu spune întotdeauna tot ce gândește, dar mama a încercat să mă influențeze. S-a speriat.

Mamei i se părea că e un regres pentru mine. Îmi spunea: «Tu ești artist, ai cântat, ești persoană publică. Ce faci acum, colete toată ziua? Ești vânzătoare?»”, a mai povestit Denisa Tănase.

Fanii au taxat-o: „Dacă nu aveai un bărbat cu bani în spate…”

Acum Denisa se mai întoarce în țară doar cu treabă și pentru a mai oferi lecții româncelor dornice de succes și independență financiară. 

„Eu, la început, nu aveam angajați, 8 luni de zile am funcționat singură și făceam singură absolut totul. 

După 8 luni am angajat un om, care, într-adevăr, a mai suplinit din ceea ce făceam, dar, în continuare, trebuia să fac foarte multe lucruri, inclusiv stăteam la vânzare în insula din mall.

La un moment dat intrasem într-o stare în care nu mai conștientizam oboseala, mi se părea că nu sunt obosită, dar de fapt eram într-o stare permanentă de oboseală și evident că acești ani, la un moment dat, și-au spus cuvântul, a fost un avertisment fin și atunci mi-am dat seama că trebuie să calc puțin frâna.

Să ai câte puțin din toate, că nu-i suficient să fi bine profesional și să ai gol pe partea personală, familială, nici invers.(...) E foarte important ca o femeie să fie independentă atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere profesional. Pentru o femeie asta cred că e succesul”, a mai spus Denisa Tănase.

Nu toți fanii însă au fost încântați de lecțiile de viață ale artistei milionare, aceștia fiind de părere că actualul soț este răspunzător, de fapt, de succesul fostei soliste de la trupa Bambi.

„Ne-ați omorât cu feminismul, toate sunteți independente după ce începeți afaceri pe banii bărbaților! Dacă nu aveai în spate un bărbat cu bani…”

„E căsătorită cu un milionar, ăsta e secretul”, au fost câteva din mesajele fanilor. 

Care este cel mai are regret al artistei?

În prezent, Denisa Tănase se bucură de un mare succes în lumea afacerilor. Ea conduce un business impresionant, care se desfășoară în 7 țări. 

Denisa Tănase și Mircea Brânzei au o relație încă din anul 2017. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2021, pe Riviera Franceză, în inima satului Eze. 

Solista de la Bambi ne-a mărturisit că cel mai mare regret al său este că nu a făcut un copil.

„Îmi pare rău că nu am făcut un copil, chiar și în primul mariaj. Mi-aș fi dorit să rămân însărcinată”, a spus solista, pentru Click!

Artista de la Bambi a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac. Cei doi au divorțat în 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net