Cum a ajuns Georgiana Moisa de la volanul unui tir de zeci de tone, la „Insula de 1 milion"?! „Am dormit și pe polistiren ca să nu mai plătesc chirie"

#Insula de 1 Milion

„Insula de 1 milion” este reality show-ul care testează limitele oamenilor obișnuiți, cu profesii, vârste și stiluri de viață diferite. Georgiana Moisa este unul dintre concurenții care luptă pentru miza imensă de 1 milion de lei. Concurenta a dezvăluit povestea sa impresionantă de viață, în exclusivitate pentru Click!

Georgiana  Moisa, șoferița de tir neînfricată de la „Insula de 1 milion”

Georgiana Moisa s-a înscris la „Insula de 1 milion” (competiția dură din Republica Dominicană) cu o singură dorință: aceea de a câștiga și de a-și dezvolta ulterior propria sa companie de transport.

Concurenta are 28 de ani, este originară din Arad, dar locuiește în Germania, și de la vârsta de 20 de ani se află la volanul unor mastodonți pe roți. 

Georgiana are o poveste de viață impresionantă. Provine dintr-o familie numeroasă, are nu mai puțin de 6 surori și patru frați și povestește că viața nu a fost ușoară pentru ei. Cu toții au muncit din greu, de mici. De altfel, la doar 12 ani, Georgiana și-a dorit să devină șofer de camion.

Georgiana Moisa: „În copilărie, vedeam  o dată la trei ani dulciuri”

„Nu mi-a lipsit mâncarea, dar mi-au lipsit hainele, banii, dulciurile și alte chestii. Vedeam o dată la trei ani dulciuri, eram mulți frați și părinții nu își permiteau. 

Lucrez de la 14 ani și jumătate, am început la o patiserie, lângă școală. Am lucrat trei ani până s-a închis patiseria. Banii îi dădeam mamei. Apoi la școală am avut probleme, m-au exmatriculat. 

De la 18 ani am lucrat ca șofer de autobuz, apoi am plecat în Germania", ne-a povestit Georgiana Moisa, înainte de a pleca în Republica Dominicană, la „Insula de 1 milion”.

„Am dormit și pe polistiren ca să nu mai plătesc chirie”

Femeia ne-a mai povestit că este obișnuită cu greul, dar și cu conviețuirea în medii dificile. Aflându-se constant pe șosele, este obișnuită cu lungile absențe din viața celor dragi, dar și cu lipsa confortului. Nu își face planuri și strategii pe termen lung, fiind obișnuită să ia fiecare zi și fiecare provocare așa cum vin.

„Nu mă las niciodată, oricât de greu este. Am trecut prin lipsuri și în Germania. După ce mi-am luat casa, nu am spus nimănui că nu mai am bani să o și renovez. Am spart tot din casă, pentru că nu avea centrală, nu avea nimic. 

M-am trezit că aveam casă, dar trebuia să o fac locuibilă. Am dormit și pe polistiren ceva timp, ca să nu mai plătesc chirie. Nu aveam de unde să iau bani, trebuia să și cumpăr materiale, să plătesc și rata la casă. 

Am avut maistru doar la tencuit, am <făcut> eu căldură, m-am informat de pe internet. Când mi-a cerut un neamț 20 de mii de euro, am zis că mai bine fac eu. Mi-am băgat cablurile de curent, doar că nu le-am legat eu, pentru că am încercat și când a <<împușcat>> a luat foc; am zis că nu mă mai bag. 

Învăț repede. Instalațiile le-am pus eu, am pus și căldură în pardosela, am dat cu lavabilă, am pus și plasa cu adeziv”, a adăugat concurenta de la „Insula de 1 milion”, show care se difuzează la Kanal D, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la ora 20:00. 

Concurenții luptă pentru o miză uriașă, de 1 milion de lei, îndurând capriciile naturii, presiunea competiției și dorul de cei de acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net