Cine sunt concurenții celebri de la „Insula de 1 milion”? Ionuț Jaguarul și Armin Nicoară se întâlnesc în junglă! „Mi-a dat nevasta ultimatum”

Surprize mari la „Insula de 1 milion”, mega-show-ul ce debutează pe 16 martie, la Kanal D. Artistul Armin Nicoară și Ionuț Sugacevschi, alias Jaguaru de la „ Exatlon”, se numără printre cei 50 de concurenți ai celui mai așteptat adventure reality al momentului. Click! vă prezintă ce alte nume cunoscute vor intra în bătălia pentru supraviețuire, din Dominicană. 

Insula de 1 milion Kanal D JPG

„Insula de 1 milion", adventure reality-ul ce va avea premiera pe 16 martie, la ora 21:00, la Kanal D, promite să fie una dintre cele mai captivante competiții de pe micul ecran. 

50 de concurenți au plecat în Republica Diminicană pentru a-și testa limitele! Miza este fabuloasă: 1.000.000 de lei. 

Visurile lor i-au determinat să lase confortul de acasă, să se îndepărteze de cei dragi și să plece pe o insulă izolată de tot ceea ce înseamnă civilizație. Fie că își doresc să își achiziționeze o locuință, să își clădească un business sau să investească în viitorul copiilor săi, cu toții țintesc să devină învingători. 

Artistul Armin Nicoară și finalistul de la Exalton România, Ionuț Sugacevschi, cunoscut drept Jaguaru, sunt doi dintre cei 50 de concurenți, care participă la cel mai mare experiment social difuzat.

Ionuț Sugacevschi, supranumit Jaguaru la „Exatlon”, revine în junglă 

O supriză uriașă pentru telespectatori este faptul că printre concurenți se numără și Ionuț Sugacevschi, cunoscut și sub numele de Jaguaru în primul sezon „Exatlon”. Energia sa incredibilă și determinarea l-au făcut unul dintre cei mai iubiți concurenți de la “Exatlon”. 

Ionuț-Liviu Ionuț Sugacevschi este o figură remarcabilă în lumea sporturilor de contact, precum kickboxing și MMA. În vârstă de 33 de ani și născut pe 25 iunie 1990 în Galați, Ionuț și-a croit drumul către succes cu ambiție și determinare, depășind obstacolele vieții cu curaj și încredere în forțele proprii.

Jaguaru locuiește în prezent în orașul Brașov, unde își desfășoară activitatea ca dezvoltator imobiliar. El nu se consideră bogat, ci mai degrabă un om care a investit în viitorul său și în comunitatea sa. Pe lângă toate acestea, Ionuț deține și o firmă de recrutare. Pe lângă afacerile sale, Ionuț se dedică și unor hobby-uri precum MMA, înotul sau pescuitul. Familia este punctul său sensibil și luptă să asigure un viitor mai bun celor dragi.

Ionuț a fost finalist în sezonul 1 la „Exatlon România” și a pierdut Marea Finală în fața lui Vladimir Drăghia. Jaguaru își dorește să demonstreze, încă o dată, că poate ajunge printre finaliști și de data aceasta, să obțină locul întâi. Nu luptă doar pentru el însuși, ci și pentru familia sa și pentru cei care l-au susținut în trecut.

Armin Nicoară a intrat în concurs bolnav de diabet! Soția Claudia Puican i-a dat ultimatum la plecare

Armin Vasile Rusalin Nicoară este un artist și saxofonist cu o carieră muzicală impresionantă. Este născut la Timișoara și, la cei 28 de ani ai săi, a intrat în concurs motivat de dorința de a sprijini comunitatea de diabetici, el însuși suferind de această boală. Armin vede participarea la emisiune ca pe o oportunitate de a-și demonstra că-și poate depăși limitele. De asemenea, își dorește mai multă vizibilitate pentru cauza celor care suferă de această afecțiune.

Armin este căsătorit cu artista Claudia Puican, care i-a dat și un ultimatum la plecarea spre Dominicană.

„Din păcate am primit ultimatum de la nevastă, atunci când am plecat de acasă: a zis că dacă nu mă întorc repede, se desparte de mine.

Sunt trist, asta e! Mi-am dorit foarte mult să ajung la emisiunea asta”, a spus Armin, la plecarea de pe aeroportul Otopeni.

Armin Nicoară crede, însă, că poate rezista mult timp fără confortul de acasă și speră și el să ajungă printre finaliștii de la „Insula de 1 milion”.

Sindy de la „Survivor”, la „Insula de 1 milion”

Szidonia Szasz sau Sindy, cum este cunoscută publicului Kanal D după ce a concurat în cel de-al doilea sezon „Survivor”, difuzat de Kanal D, are 29 de ani și este originară din Brașov. Este tehnician maseur, profesie pe care o practică de 9 ani. Sindy s-a înscris în competiția „Insula de 1 milion” pentru că îi place să simtă adrenalina competiției. Își dorește să ajungă cât mai departe în competiție. Cu banii câștigați vrea să își construiască o pensiune.

Carina Maria Murariu a fost concurentă și la „Bravo, ai stil!”

Carina Maria Murariu a fost în atenția publicului, participând în cel de-al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. În vârstă de 25 de ani, Carina Maria Murariu, originară din Timișoara, este jurist și se pregătește intens pentru o carieră în învățământ, ca profesor de educație socială.

Ambițioasă, este convinsă că participarea în cadrul competiției „Insula de 1 milion” o va ajuta să arate lumii cine este cu adevărat și spune că se va bucura la maximum de întreaga experiență.

Carina participă la „Insula de 1 milion” și pentru a-și împlini unul dintre visurile sale; acela de a deschide o sală de fitness, un restaurant sau o gelaterie.

Cosmin Cernat, prezentator și ghid la Insula de 1 milion Sursa Kanal  D

Prezentatorul Cosmin Cernat: „Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde domnește legea junglei"

Cel mai amplu experiment social televizat va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, iar lunea de la ora 20:00 (la Kanal D) și va arunca în competiție 50 de concurenți ambițioși, cu vârste, profesii și pasiuni diferite. 

Prietenia și abilitatea de a lega alianțe îi vor ajuta pe concurenți să ajungă cât mai departe în concurs, iar brățara va fi element-cheie al reality show-ului.  Simbolul prieteniei poate deveni măr al discordiei, cel mai râvnit accesoriu de pe insulă generând lupte intense și strategii uimitoare.

Fiecare concurent va intra în posesia unei brățări în valoare de 20.000 de lei, brățările celor 50 de concurenți valorând împreună 1.000.000 de lei, miza uriașă pusă în joc. Obiectivul fiecărui concurent va fi acela de a aduna cât mai multe brățări pe parcursul competiției, câștigându-le în urma jocurilor sau „moștenindu-le" de la cei care părăsesc insula.

„Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde domnește legea junglei. 50 de concurenti ajung pe o insulă, în mijlocul naturii luxuriante, locul unde sunt complet izolați și unde sunt nevoiți să își construiască propriile reguli de la zero. 

Miza uriașă, presiunea competiției, lipsurile de tot felul vor scoate la suprafață și ce este mai bun, dar și ce este mai rău din fiecare. Depinde doar de ei să rămână autentici, să fie buni, să rămână oameni. Măștile cad repede”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului de aventură.

După ce concurenții ajung pe insulă, instinctul de conservare, nevoia de apartenență, simpatiile sau, dimpotrivă, antipatiile vor dicta alegerile acestora. Femei, bărbați, tineri, maturi sau vârstnici se vor instala rapid pe insulă, căutând un grup de care să aparțină, dar fiecare dintre ei se va afla pe cont propriu, într-o luptă sută la sută individuală.

Cei 50 de concurenți se vor grupa în trei tabere denumite generic Nordicii, Sudicii și Vesticii. Denumirile au legătură doar cu poziția ocupată pe insulă, în funcție de preferințele fiecărui concurent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net