Când începe emisiunea „Insula de 1 milion”. Data când are loc marea premieră

#Insula de 1 Milion
Ultima actualizare:

Emisiunea de aventură "Insula de 1 Milion" se va difuza sâmbătă, pe 16 martie, de la ora 21:00, la Kanal D, aducând telespectatorilor o experiență captivantă și plină de adrenalină.

"Insula de 1 Milion" începe sâmbătă. Foto: Kanal D.
"Insula de 1 Milion" începe sâmbătă. Foto: Kanal D.

1.000.000 de lei, miza pusă în joc

Prezentat de carismaticul Cosmin Cernat, acest adventure reality va fi transmis în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, precum și în fiecare luni, de la ora 20:00, oferindu-le celor 50 de concurenți diverse provocări și teste de supraviețuire într-un mediu natural spectaculos.

Fiecare participant, cu vârste, profesii și pasiuni diferite, intră în competiție cu un obiectiv comun: să adune cât mai multe brățări, simbolizând prietenia și alianțele formate pe parcursul aventurii. Brățările în valoare de 20.000 de lei fiecare, într-un număr total de 50, înseamnă o miză incredibilă de 1.000.000 de lei.

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a descris provocarea ca fiind "cea mai mare de a rămâne om acolo unde domnește legea junglei". Cu presiunea competiției, lipsurile și miza uriașă, concurenții vor fi puși la încercare, scoțând la iveală atât aspectele pozitive, cât și cele negative ale personalităților lor.

Concurenții, reprezentând o varietate de categorii demografice, se vor organiza în trei tabere numite generic Nordicii, Sudicii și Vesticii, stabilindu-și propriile reguli într-un mediu lipsit de constrângeri preexistente.

10 dintre cei 50 de curajoșii care participă la acest show

Înainte de debutul mult-asteptat al "Insulei de 1 Milion", dezvăluim cine sunt primii zece concurenți dintre cei 50 ce își vor testa limitele și rezistența în Republica Dominicană. Acești temerari au ales să părăsească confortul cotidian pentru a participa la aventura vieții lor.

MARIA (Maria Diana But) - 25 de ani

Originară din Lovrin, Timiș, și kinetoterapeut în Timișoara. Adoptată împreună cu fratele și sora sa la vârsta de 10 ani. Intră în competiție pentru a-și testa rezistența și pentru a-și împlini visul de a-și cumpăra o locuință.

ARGENTINA (Argentina Rusalina Korobian) - 49 de ani

Născută la Toaca, județul Mureș, și locuiește în Cluj. A renunțat la un magazin alimentar pentru a participa și a demonstra că vârsta este doar un număr. Dorește să câștige pentru a finaliza construcția unei pensiuni.

RENATA (Renata Alexandra Matei) - 31 de ani

Cosmeticiană din Târgu Mureș, pasionată de dansuri sportive. Intră în competiție pentru a-i arăta fiului său că orice este posibil cu voință și dorință. Scopul său este să-și ajute bunica sa să aibă o bătrânețe liniștită.

GEORGIANA (Georgiana Moisa) - 28 de ani

Șofer de tir din Arad, trăiește în Germania de peste șapte ani. Participă pentru a-și depăși limitele și pentru a obține o experiență nouă. Visul său este să deschidă propria firmă de transport marfă.

ELENA (Elena Vâja) - 46 de ani

Menajeră din București, pasionată de psihologie. Intră în competiție fără teamă, având o copilărie dificilă și o viață plină de provocări. Speră să își achite datoriile și să investească în viitorul său și al familiei sale.

MICUŢU (Angheliuc Cristian) - 44 de ani

Asistent medical din Rădăuți, Suceava, cu o înălțime impresionantă de 2.10 metri și o greutate de 176 kg. Determinat să-și demonstreze abilitățile și să fie un model pentru cele trei fiice ale sale. Se bazează în competiție pe răbdare, înțelepciune și o determinare de neclintit.

FILIP (Filip Alexandru Traian) - 38 de ani

Antrenor de kickboxing și antreprenor din Constanța. Cu experiență în lupte profesioniste și antrenarea tinerilor, își propune să își dezvolte afacerea și să inspire comunitatea. Vede în "Insula de 1 Milion" o oportunitate de a face o schimbare în comunitate și de a împărtăși pasiunea pentru sport.

DUMITRU (Dumitru Opincă) - 62 de ani

Pensionar, cu o carieră de 35 de ani în Ministerul Afacerilor Interne. Dorește să aducă în competiție valori precum corectitudinea și perseverența. Cu angajamentul de a rămâne activ fizic și mental, vrea să demonstreze că vârsta nu este un obstacol.

VARIU (Variu Alexandru Gabriel) - 33 de ani

Hairstylist pasionat din București, fost rugbist de performanță. Luptă pentru un viitor mai bun pentru familia sa și visează să își finalizeze casa. Își propune să își depășească limitele și să câștige premiul pentru a-și îndeplini visurile.

SZILARD (Deak Szilard) - 43 de ani

Tâmplar și artist în rășină epoxidică din București. Instruire în securitate diplomatică și o experiență vastă în domeniul securității. Aduce în competiție răbdare, spirit de observație și dorința de autodepășire

"Insula de 1 Milion" promite să fie un adevărat experiment social, în care regulile trebuie inventate, iar lupta pentru supraviețuire se desfășoară într-un mod unic și imprevizibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net