Nevasta lui Cosmin Cernat, sirenă pe plajele din Dominicană! Cei 50 de concurenți au ajuns pe „Insula de 1 milion”

#Insula de 1 Milion

Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului „Insula de 1 milion”, o parte din familia acestuia, dar și cei 50 de concurenți au ajuns în Republica Dominicană, locul unde se va desfășura marea competiție, ce urmează a fi difuzată la Kanal D. Mădălina, soția lui Cosmin Cernat, face ravagii pe plajele sălbatice, cu silueta ei fără cusur.

Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului „Insula de 1 milion” (de la Kanal D) și cei 50 de concurenți curajoși au plecat, sâmbătă 2 martie, în Republica Dominicană, locul unde se va desfășura competiția.

Cosmin Cernat: „Mi-am luat câteva tricouri, cămăși, șlapi și racheta de tenis”

Carismaticul prezentator ne-a oferit și câteva declarații, la cald, chiar la aeroport, cu puțin înainte de îmbarcare. 

„Abia aștept să ajung în Republica Dominicană, am avut o perioadă extrem de încărcată, cu pregătiri minuțioase pentru acest show pe care îl așteptăm cu toții – <<Insula de 1 milion>>. 

E un proiect care mă va solicita la maximum și în care voi aduce întreaga mea experiență de TV, dar și bucuria de a fi alături de cei 50 de concurenți curajoși. Referitor la bagaj, mi-am luat foarte puține lucruri; câteva tricouri, cămăși, șlapi și racheta de tenis.

Restul bagajelor sunt ale Mădălinei și ale lui Matei”, a spus zâmbind Cosmin Cernat, cu puțin timp înainte de a se îmbarca în aeronavă.

Cosmin nu a plecat singur în Dominicană ci împreună cu soția sa, Mădălina, și fiul acesteia dintr-o altă căsătorie, Matei. 

De cum au ajuns în Dominicană, Cosmin și soția sa s-au bucurat de soare și au făcut plajă. Cernat a postat mândru, pe rețelele de socializare, imagini foarte sexy cu soția sa, doar în costum de baie. Aceasta arată trăsnet și are un corp de sirenă. 

Concurenții, în lacrimi la aeroport 

Cei 50 de concurenți, selectați dintre mii de aplicanți, și-au luat și ei la revedere pe aeroport de la familii și de la prieteni, pentru a se îmbarca în aeronava ce i-a dus spre cea mai intensă aventură a vieții lor.

Tineri, maturi, vârstnici, cu profesii diferite - de la antreprenor, bucătar, asistent medical, până la șofer de tir, funcționar,  menajeră etc, pe toți îi unește pasiunea pentru aventură, nevoia de autodepășire a limitelor și dorința împlinirii unui vis.

Spectrul izolării, în care vor trăi în perioada imediat următoare, i-a făcut pe unii să plângă în brațele apropiaților, iar pe alții chiar să le ceară rudelor să nu îi conducă pe aeroport.

„Am venit cu fetița și soția mea, au vrut să fie cu mine aici și să ne strângem în brațe. Plec cu încredere, sunt conștient că ne așteaptă provocări mari, că nu va fi o tabără de cercetași, ci o competiție individuală, în care va trebui să îmi păstrez mintea limpede și sufletul cât mai liniștit, pentru a face față. Multe lucruri mi se vor arăta abia când vom ajunge în Republica Dominicană”, a declarat unul dintre concurenți înainte de plecare.

„I-am spus soțului meu să nu mă conducă, pentru că voi gestiona cu greu despărțirea. E adevărat, nu am vrut să plâng în fața camerelor. Poate se va întâmpla în concurs, dar acum am vrut să fiu tare. O să-mi fie foarte dor, dar mă animă gândul că mă voi întoarce…Și nu oricum; vreau să câștig”, ne-a declarat una dintre concurentele de la „Insula de 1 milion”, chiar înainte de îmbarcare.

Odată ajunși pe „Insula de 1 milion”, fiecare concurent va primi o brățară în valoare de 20.000 de lei, cele 50 de brățări având o valoare totală de 1.000.000 de lei – miza uriașă a competiției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net